Τον Έψαχναν Απεγνωσμένα με Φόβο για το Χειρότερο. Όταν Είδαν Κάτι να Κρέμεται στην Παγωμένη Σκεπή Άρχισαν να Κλαίνε με Λυγμούς.
Www.true.gr

Τον Έψαχναν Απεγνωσμένα με Φόβο για το Χειρότερο. Όταν Είδαν Κάτι να Κρέμεται στην Παγωμένη Σκεπή Άρχισαν να Κλαίνε με Λυγμούς.

Ένας πολύ γνωστός Ρώσος αναρριχητής βιομηχανιών, που συχνά σκαρφαλώνει σε ψηλά κτίρια, βρέθηκε νεκρός ενώ κρεμόταν από την στέγη ενός φοιτητικού κοιτώνα καλυμμένος με χιόνι.

Δεν είναι γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν πως ο 26χρονος Yevgeny Tikhonov ήθελε να δώσει τέλος στην ζωή του.

Το μακάβριο θέαμα το είδε ένα νεαρό κορίτσι στην πόλη Anzhero-Sudzhensk, 65 μίλια βόρια της πόλης Kemerovo και ειδοποίησε ενήλικες που κάλεσαν την αστυνομία.Το σώμα του πρέπει να κρεμόταν εκεί για αρκετό καιρό αλλά οι ντόπιοι είπαν πως πέθανε μόλις 2 ώρες πριν τον βρουν.

Η θερμοκρασία εκεί είχε πέσει στους -27C το προηγούμενο βράδυ.

Ο Tikhonov ήταν ένας γνωστός αναρριχητής βιομηχανιών που ανέβαινε σε ψηλά κτίρια για να τα επισκευάσει.Στους λογαριασμούς του στα social media φαίνεται να ανεβαίνει σε πολλά κτίρια, πολύ ψηλότερα από εκείνο στο οποίο βρέθηκε νεκρός.

Γίνεται έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr