Τον έκοψαν αλλά θα τα βγάλει αλλού: Αυτά είναι τα ντοκουμέντα του Πετράκου για την πανδημία [εικόνες]

Ηεκπομπή «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ δεν προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (29/10) στον Alpha αφού έγινε αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα του σταθμού. Το θέμα της εκπομπής ήταν «κορωνοϊός και θεωρίες συνωμοσίας», με καλεσμένους τον καθηγητή λοιμωξιολογίας, Νικόλαο Σύψα, τον μουσικό Γρηγόρη Πετράκο και τον παιδίατρο-λοιμωξιολόγο Ιωάννη Καβαλιώτη.

Όλη την Πέμπτη ένα από τα κεντρικά θέματα στην ατζέντα των social media ήταν το viral video του τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου που μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα παρουσίαζε την ιδιότυπη επιστημονική διαδικτυακή έρευνά του αποδομώντας, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, την πανδημία και τις επίσημες ιατρικές ανακοινώσεις της επιστημονικής κοινότητας.

Όμως παρόλες τις κακοτοπιές και τις κομμένες εκπομπές ο Γρηγόρης Πετράκος δεν το έβαλε κάτω και βρήκε τον τρόπο και τις εναλλακτικές εκπομπές για να παρουσιάσεις τις θέσεις του.

Το Facebook είναι πολύ μικρό για να μοιραστεί τις θεωρίες του όμως κάποιοι τηλεοπτικοί κολοσσοί του έδωσαν βήμα για να ξεμπροστιάσει τις συνωμοσίες του και το Menshouse ήταν εκεί για να συγκεντρώσει τις εμφανίσεις του γνωστού ερευνητή και τα ντοκουμέντα που παρουσίασε.


Αποκαλύψεις που κανείς δεν περίμενε να ακούσει άφησαν τους παρουσιαστές με ανοιχτό το στόμα.


Στο γραφείο της έρευνάς του, ανοίγει τα μάτια σε κάθε κούρσα, σε κάθε απλό πολίτη με 3,20€.


Ένα πάνελ γεμάτο ειδικούς!


Αν δεν μπορεί να το κάνει σε εθνικό δίκτυο θα το κάνει πόρτα πόρτα.


Καμία εκπομπή ή συνομιλητής δεν είναι μικρή όταν το μήνυμα είναι τόσο μεγάλο.


ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΝΟΜΙΖΑΝ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!


Πίσω από όλα κρυβόταν αυτή που το έπαιζε πιο ήρεμη από όλους. Έπρεπε να το περιμένουμε.