Τον εκδικήθηκε: Οι πρώτες ψυχροπολεμικές φωτό Μαρίας-Μπέλλου απ’ το σπίτι του Master Chef μετά τον χωρισμό
Www.true.gr

Τον εκδικήθηκε: Οι πρώτες ψυχροπολεμικές φωτό Μαρίας-Μπέλλου απ’ το σπίτι του Master Chef μετά τον χωρισμό

Το ζευγάρι του MasterChef δεν είναι πια μαζί. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν τα ρεπορτάζ των τελευταίων εβδομάδων, με τους παίκτες να είναι εκτός σπιτιού αφού τα γυρίσματα και τα επεισόδια που βλέπουμε είναι μαγνητοσκοπημένα μήνες πριν.

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους από την ώρα που βγήκαν από το ριάλιτι μαγειρικής και μέχρι να επιστρέψουν, όπως όλα δείχνουν, για τα γυρίσματα του τελικού, οι δυο τους χώρισαν. Τα ίδια ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρουν ότι ο Δημήτρης γύρισε στην πρώην του και έκανε Πάσχα μαζί της.

Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε πόσο ψύχραιμα θα το πήρε η Μαρία, αυτό το ήρεμο και άγιο κορίτσι που γνωρίσαμε όλους αυτούς τους μήνες στον τηλεοπτικό διαγωνισμό.

Εννοείται πως δε θα την πείραξε καθόλου και φυσικά η επιστροφή τους στο σπίτι του MasterChef για τον τελικό θα είναι πολύ αρμονική και η σχέση τους θα συνεχιστεί όπως κάθε σχέση δύο πρώην αλλά πολιτισμένων ανθρώπων.

Ίσως μία μικρή πικρία να υπάρχει βέβαια αλλά όλοι οι άνθρωποι έχουν τις αδυναμίες τους όσον αφορά τα προσωπικά τους. Ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε;


Παρόλα αυτά το Menshouse εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες από την επιστροφή των δύο, χωρισμένων πια παικτών, στο σπίτι του MasterChef και σας δίνει μία πρώτη εικόνα από το πώς αντέδρασε η Μαρία, στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί.

Τον εκδικήθηκε: Οι πρώτες ψυχροπολεμικές φωτό Μαρίας-Μπέλλου απ’ το σπίτι του Master Chef μετά τον χωρισμό (Pics)Ο Δημήτρης θα συνεχίσει ήρεμος να μαγειρεύει αν και τα τελευταία του πιάτα θα είναι πολύ χειρότερα από τα προηγούμενα. Κανείς δεν ξέρει γιατί. Ο ίδιος θα απορεί από τη γεύση βενζίνης που θα έχουν οι σαλάτες του αλλά κανείς δε θα μπορεί να εξηγήσει γιατί.

Τον εκδικήθηκε: Οι πρώτες ψυχροπολεμικές φωτό Μαρίας-Μπέλλου απ’ το σπίτι του Master Chef μετά τον χωρισμό (Pics)Κάποιοι ξαφνικοί πόνοι, σαν σφάχτες θα ταλαιπωρήσουν τον Δημήτρη και ο ύπνος δε θα του κολλάει όσο μένει στο σπίτι. Μικροπροβληματάκια υγείας, ίσως κάτι τον πείραξε. Μακάρι να γίνει καλά το παλικάρι.

Τον εκδικήθηκε: Οι πρώτες ψυχροπολεμικές φωτό Μαρίας-Μπέλλου απ’ το σπίτι του Master Chef μετά τον χωρισμό (Pics)Η Μαρία θα αρχίσει να χαμογελάει, όλα πάνε πολύ καλά στη ζωή της, η είδηση του χωρισμού δεν την επηρέασε καθόλου.


Τον εκδικήθηκε: Οι πρώτες ψυχροπολεμικές φωτό Μαρίας-Μπέλλου απ’ το σπίτι του Master Chef μετά τον χωρισμό (Pics)Το μακιγιάζ της θα γίνει ακόμα πιο έντονο, με κινηματογραφικές αναφορές. Τώρα κάτι θέλει να πει αλλά ποιος να το καταλάβει.

Τον εκδικήθηκε: Οι πρώτες ψυχροπολεμικές φωτό Μαρίας-Μπέλλου απ’ το σπίτι του Master Chef μετά τον χωρισμό (Pics)Οι αναμνηστικές φωτογραφίες τους από τη σχέση τους θα είναι πάντα στην καρδιά της και θα τις κρατάει σαν φυλαχτό θυμίζοντάς της τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί.

Τον εκδικήθηκε: Οι πρώτες ψυχροπολεμικές φωτό Μαρίας-Μπέλλου απ’ το σπίτι του Master Chef μετά τον χωρισμό (Pics)Πού και πού θα τη βλέπουμε να είναι αφηρημένη κάνοντας κάποιες χειρονομίες που κανείς δε θα καταλαβαίνει…

Τον εκδικήθηκε: Οι πρώτες ψυχροπολεμικές φωτό Μαρίας-Μπέλλου απ’ το σπίτι του Master Chef μετά τον χωρισμό (Pics)… μετά από λίγο όμως οι χειρονομίες της θα βρίσκουν εξήγηση.

Πηγή: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr