Τομ Χανκς: Μετά από 31 Χρόνια Γάμου Αποκαλύπτει τους «6 Κανόνες» του για έναν Ευτυχισμένο Γάμο

Όταν ένα ζευγάρι είναι νέο και ερωτευμένο, είναι εύκολο να έχετε ένα βλέμμα για το μέλλον. Είναι εύκολο να σκεφτείτε ότι ο γάμος θα είναι εύκολος, αλλά όπως θα σας πει κάθε παντρεμένο ζευγάρι, ο γάμος θέλει δουλειά.

Φαίνεται ότι πολλά ζευγάρια στο Χόλιγουντ έχουν πρόβλημα να κάνουν το γάμο τους λειτουργικό, οπότε όταν ακούμε για ένα ζευγάρι που ο γάμος τους έχει αντέξει στο χρόνο, θέλουμε να μάθουμε περισσότερα.

Ένα ζευγάρι που έχει έναν πολύ μακροχρόνιο γάμο, διάρκειας 31 ετών, είναι ο Tom Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson.

Ενώ αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος για τον Hanks, φαινόταν σίγουρος ότι το κάνει σωστά την δεύτερη φορά. Εδώ είναι 6 συμβουλές από τον Tom Hanks για έναν ευτυχισμένο γάμο.

1. Παντρευτείτε το σωστό άτομο

Ο Hanks λέει: «Το μυστικό μου για ένα ευτυχισμένο γάμο είναι απλώς να παντρευτείτε τη σωστή γυναίκα. Στάθηκα τυχερός με την υπέροχη Rita Wilson. Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο.»

2. Περιμένετε μέχρι να γίνετε 30 ετών

Ο Χάνκς λέει: «Μην παντρευτείτε πριν γίνετε 30 χρονών».

3. Θυσιάστε πράγματα ο ένας για τον άλλον

Ο Hanksλέει: «Θυσίασα κάτι για τη γυναίκα μου. Η Rita έχει ελληνικές ρίζες και έχει ορθόδοξη πίστη. Και ήμουν καθολικός, οπότε πριν παντρευτώ άλλαξα την πίστη μου από βαθύ σεβασμό προς την οικογένειά της.»

4. Κάνετε μικρά γλυκά πράγματα

Ο Hanks λέει: «Συχνά αφήνω σημειώσεις κοντά στο τηλέφωνο ή κάπου στην κουζίνα. Της εύχομαι να έχει μια καλή μέρα και τέτοια πράγματα. Γράφω σημειώσεις γι ‘αυτήν χρησιμοποιώντας τις παλιές γραφομηχανές που συλλέγω – έχω πάνω από εκατό. Και επίσης, έχω την συνήθεια να στέλνω μια φωτογραφία της ημέρας μου στη Rita. Βγάζω φωτογραφίες τα πάντα γύρω μου, όταν δεν είναι μαζί μου: αυτό που τρώω για μεσημεριανό γεύμα, ποιους συναντώ, τι κάνω γύρισμα. Νομίζω ότι της αρέσει.»

5. Αγαπήστε ο ένας τον άλλον όπως και να έχει

Ο Hanks λέει: «Αυτή η γυναίκα με αγάπησε όταν ήμουν αδύνατος και με αγαπούσε όταν είχα παχύνει. Με αγάπησε φαλακρό και με αγάπησε με μαλλιά. Αυτή η γυναίκα με αγαπά, το ξέρω. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι τυχερός άντρας. «

6. Υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον

Όταν ο Hanks κέρδισε βραβείο Όσκαρ για το ρόλο του στην ταινία «Φιλαδέλφεια», είπε, «Είμαι εδώ επειδή η γυναίκα με την οποία μοιράζομαι τη ζωή μου, μου δείχνει πως είναι η αγάπη κάθε μέρα!