Τόλης Βοσκόπουλος - Τζούλια Παπαδημητρίου: Που είναι και με τι ασχολείται σήμερα η 35χρονη Χαρά [φωτο]
Www.true.gr

Τόλης Βοσκόπουλος – Τζούλια Παπαδημητρίου: Που είναι και με τι ασχολείται σήμερα η 35χρονη Χαρά [φωτο]

Στη θλίψη βύθισε το πανελλήνιο η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν δημόσια τη θλίψη τους για τον χαμό του «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού ήταν και η πρώην σύζυγός, του Τζούλια Παπαδημητρίου, η οποία μίλησε στην ιστοσελίδα Debater και τον δημοσιογράφο, Λάζο Μαντικό.

«Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την κόρη της, την 35χρονη σήμερα Χαρά, η Τζούλια Παπαδημητρίου ανέφερε: «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης. Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του».


Τον περασμένο Απρίλιο έγινε ωστόσο γνωστό ότι με απόφαση του Αρείου Πάγου, η Χαρά δεν είναι βιολογική κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου.

Που είναι σήμερα η Χαρά;


Η 35χρονη σήμερα Χαρά, διαπρέπει στο εξωτερικό, καθώς είναι ακαδημαϊκή σύμβουλος στο Oxford Business College από το 2019.

πηγη: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr