Το Ξεφτίλισε Τελείως... Ο Άνθρωπος Κεν "έγινε" Γυναίκα και Σόκαρε Ολόκληρο το Διαδίκτυο!
Www.true.gr

Το Ξεφτίλισε Τελείως… Ο Άνθρωπος Κεν «έγινε» Γυναίκα και Σόκαρε Ολόκληρο το Διαδίκτυο!

Πρόσφατα αποκάλυψε πως δεν θεωρεί τον εαυτό του ούτε άντρα, ούτε γυναίκα. Και ο Rodrigo Alves, έκανε μία νέα σοκαριστική φωτογράφηση για να σπάσει τα ταμπού γύρω από τα φύλα.

Ο 34χρονος συνεργάστηκε με τον φωτογράφο Thomas Evans για να βγάλουν μία νέα σειρά φωτογραφιών, «Feminizing the Masculine Man», που δείχνει τον Rodrigo σε μία προκλητική ενδυμασία.

Θέλοντας να επαναπροσδιορίσουν πώς περιμένει η κοινωνία τους ανθρώπους να ντύνονται και να φέρονται βάση της ανατομίας τους, ο Rodrigo πόζαρε σε ένα κοστούμι από λαγουδάκι, με αυτιά και κολάρο.Εκτός από αυτό, φορούσε έντονο ροζ κραγιόν και είχε βάψει τα μάτια του πολύ έντονα. Αποδεικνύοντας πως δεν έχει τελειοποιήσει μόνο το να φοράει ψηλοτάκουνα, ο Βραζιλιάνος ποζάρει στην κάμερα με πολύ ψηλές γόβες στιλέτο.

Εξηγώντας το κίνητρο πίσω από την φωτογράφηση, είπε: «Το φύλο των ανθρώπων καθορίζει το πώς η κοινωνία περιμένει να ντύνονται ή να φέρονται, καθώς και το ποια ενδιαφέρονται θα έχουν. Όταν ήμουν μικρός μου άρεσε να παίζω με Barbie και να φοράω φορέματα. Δεν θα πρέπει να πιεζόμαστε και να θεωρούμε πως είμαστε κάποιο συγκεκριμένο φύλο.»Συνέχισε: «Θα πρέπει να μπορούμε να εκφραζόμαστε όπως θέλουμε χωρίς ταμπέλες και στερεότυπα. Στηρίζω με όλη μου την δύναμη την ισότητα των φύλων.»

Οι σκέψεις σας;

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr