Το συγκινητικό “αντίο” του Γιώργου Νταλάρα στον Αγάθωνα Ιακωβίδη

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο ο ξαφνικός θάνατος του Αγάθωνα Ιακωβίδη σε ηλικία 65 ετών. Ο γνωστός τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, αφού «έφυγε» από τη ζωή ύστερα από ανακοπή καρδιάς. Συνάδελφοι έχουν ξεκινήσει από χθες να τον αποχαιρετούν μέσα από αναρτήσεις τους στα social media κάνοντας λόγο για έναν άψογο επαγγελματία.

Ανάμεσα σε εκείνους βρίσκεται και ο Γιώργος Νταλάρας. Ο γνωστός τραγουδιστής στενοχωρήθηκε από τον θάνατο του αγαπημένου καλλιτέχνη και έτσι θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης ήταν ένας τέλειος τραγουδιστής του ρεμπέτικου, με όλη τη σημασία της λέξης. Πιστός σ’ αυτό το είδος, βαθύς γνώστης, αφοσιωμένος, ακριβής και καλλίφωνος σαν τους παλιούς θρύλους, τους μεγάλους τραγουδιστές του ρεμπέτικου, που χάνει σήμερα έναν σημαντικότατο εκπρόσωπό του. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Καλό σου ταξίδι Αγάθωνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Νταλάρας.

Καλό ταξίδι!