Το Πρώτο Πράγμα που Είδες στην Εικόνα, Αποκαλύπτει Αυτό που σε Προβληματίζει στη Ζωή σου

Ανεξάρτητα από το αν το συνειδητοποιείτε ή όχι, το υποσυνείδητο μας συλλαμβάνει ακριβώς ποιοι είμαστε, δεν μπορεί να ξεγελαστεί ούτε να υπονομευθεί. Τα μάτια σας βλέπουν μια συνολική εικόνα, αλλά ο νους σας δίνει προτεραιότητα σε αυτό που ταιριάζει με τα συναισθήματά σας και τι σας ενοχλεί περισσότερο σε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή.

Μας αρέσουν τα διαφορετικά προσωπικότητας, αλλά να έχετε κατά νου ότι αυτό είναι απλά ένα διασκεδαστικό , γι ‘αυτό μην το πάρετε πολύ στα σοβαρά. Εκτός και αν το πετύχαμε σωστά.

1. Οι πάνθηρες

Αν εντοπίσατε πρώτα τους πάνθηρες, η μεγαλύτερη αιτία για το άγχος σας είναι η προσωπική σας σχέση. Νιώθετε ότι χάνετε τη σχέση σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο και μερικές φορές δεν είστε σίγουροι για το πού πηγαίνει η σχέση σας. Επαναφέρετε τις αναμνήσεις για το πώς αισθανθήκατε όταν μόλις ξεκινήσατε τη σχέση σας και ίσως το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μιλήσετε για το τι σας ενοχλεί. Η επικοινωνία είναι συχνά το κλειδί για την επίλυση των προσωπικών ζητημάτων.

2. Τα λιοντάρια

Αν είδατε πρώτα τα λιοντάρια, αγωνίζεστε να αντιμετωπίσετε όλες τις ευθύνες που κουβαλάτε εδώ και πολύ καιρό. Είστε τόσο συνηθισμένοι να φροντίζετε τα πάντα και για όλους, που έχετε αρχίσει να ξεχνάτε τον εαυτό σας.

Η οικογένεια και οι φίλοι σας σκέφτονται ότι είστε εξαιρετικά σκληροί και μπορείτε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε, αλλά αισθάνεστε ότι είστε στα όριά σας και το παραμικρό μπορεί να ξεχειλίσει το ποτήρι. Ξέρετε, δεν είναι κακό να γίνετε λίγο εγωιστικοί μια στο τόσο και ίσως ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

3. Οι ζέβρες

Αν τα πρώτα ζώα που είδατε ήταν οι ζέβρες, η μεγαλύτερη ανησυχία σας αφορά την υγεία σας ή την υγεία κάποιου στην οικογένειά σας. Το να ανησυχείτε λίγο για την υγεία είναι πράγματι καλό, γιατί μας ενθαρρύνει να έχουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ωστόσο αν μετατραπεί σε άγχος για την υγεία, μπορεί να γίνει σοβαρό πρόβλημα. Δεν έχει νόημα να ανησυχείτε για κάτι που δεν μπορείτε να ελέγξετε ή να αλλάξετε, κρατήστε τη ζωή σας σε υγιές επίπεδο και απολαύστε το.

4. Οι καμηλοπαρδάλεις

Αν οι καμηλοπαρδάλεις είναι τα πρώτα ζώα που είδατε, ανησυχείτε για τη δουλειά σας και αισθάνεστε πολύ ανασφαλείς οικονομικά. Δυστυχώς, αυτές τις μέρες πολλοί άνθρωποι πρέπει να ασχοληθούν με τη μακροπρόθεσμη πίεση στην εργασία και όταν τα οικονομικά τους επιβραδύνονται καθίσταται ακόμη πιο δύσκολο, καθώς η αγορά εργασίας γίνεται πιο ανταγωνιστική.

Από την άλλη πλευρά, η τεχνολογία εξελίσσεται τόσο γρήγορα ώστε όλοι πρέπει να μαθαίνουμε συνεχώς κάτι νέο για να συμβαδίζουμε. Εάν αισθάνεστε ότι η δουλειά σας αλλάζει και απαιτούνται κάποιες νέες δεξιότητες για τις οποίες δεν είστε πολύ σίγουροι, να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, βρείτε όσες δεξιότητες μπορεί να σας λείπουν και εργαστείτε σε αυτό.

5. Το μπλε πουλί

Αν το μπλε πουλί ήταν το πρώτο πράγμα που εντοπίσατε, αισθάνεστε λίγο χαμένοι και μοναχικοί. Στη σύγχρονη κοινωνία, επικοινωνούμε κυρίως μέσω γραπτών μηνυμάτων, email και μοιραζόμαστε φωτογραφίες. Αυτό είναι σπουδαίο, ωστόσο, πολλοί άνθρωποι είναι τόσο συνηθισμένοι στην εικονική επικοινωνία που δεν αισθάνονται άνετα να μιλήσουν πραγματικά σε κάποιον. Και όταν αισθάνονται απομονωμένοι και μόνοι τους, απλά δεν ξέρουν πώς να σπάσουν αυτό το μοτίβο.

6. Τα πουλιά

Αν είδατε πρώτα τα 2 πουλιά, νιώθετε λίγο μοναξιά. Θέλετε να μιλήσετε με κάποιον για τα συναισθήματά σας, αλλά δεν αισθάνεστε άνετα επειδή νομίζετε ότι είναι πολύ ασήμαντα. Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και εμπιστευτείτε τους φίλους και την οικογένειά σας – αν σας ενοχλεί, είναι αρκετά σημαντικό. Πάντα ήσασταν ένας πολύ ανεξάρτητος άνθρωπος και με τα χρόνια μάθατε πως να κρύβετε τα συναισθήματά σας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι φίλοι σας ίσως δεν συνειδητοποιούν καν ότι τους χρειάζεστε αυτή τη στιγμή. Λάβετε υπόψη ότι το να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας δεν ισοδυναμεί με αδυναμία.