Το Πρώτο Παιδί-Γοργόνα είναι Γεγονός. Μόλις Δείτε Ολόκληρο το Κορμί του θα Σοκαριστείτε.
Www.true.gr

Το Πρώτο Παιδί-Γοργόνα είναι Γεγονός. Μόλις Δείτε Ολόκληρο το Κορμί του θα Σοκαριστείτε.

Μία μητέρα άφησε άφωνους τους γιατρούς όταν γέννησε στην Ινδία το πρώτο ‘μωρό γοργόνα’ που έχει γεννηθεί ποτέ αλλά δυστυχώς το έχασε μόλις 4 ώρες μετά. Το ανώνυμο μωρό, που δεν είναι ξεκάθαρο το φύλο του, έπασχε από μία σπάνια πάθηση γνωστή και ως sirenomelia ή ‘σύνδρομο της γοργόνας.’

Η  Muskura Bibi, 23, γέννησε φυσικά την Τετάρτη το πρωί στο νοσοκομείο Chittaranjan Deva Sadan στην Kolkata της ανατολικής Ινδίας. Η Bibi δεν είχε χρήματα να κάνει εξετάσεις και έτσι έμαθε για την κατάσταση του μωρού της όταν το είδε μετά την γέννα.

Ο  Dr Sudip Saha, γιατρός του νοσοκομείου είπε: «Οι γονείς είναι ένα φτωχό ζευγάρι και δεν ακολούθησαν κάποια αγωγή λόγω της έλλειψης χρημάτων.»Η έλλειψη σωστής διατροφής και η κακή κυκλοφορία του αίματος προς το μωρό μπορεί να δημιουργήσει αυτού του είδους την ανωμαλία. Το σύνδρομο της γοργόνας επηρεάζει ένα μωρό κάθε 60,000 με 100,000 γέννες.Το μωρό είχε φυσιολογικά σχηματισμένα κορμό αλλά κάτω από την μέση τα πόδια του ήταν ενωμένα. Το κάτω μέρος του δεν είχε σχηματιστεί εντελώς.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr