Το Πάθος της για το Στοματικό, το Έχει Εδώ και Χρόνια. Αυτό που της Προκάλεσε, θα σας Ανατριχιάσει!

Μία γυναίκα που παραπονέθηκε για τα αποτυχημένα εμφυτεύματα στα χείλια της έμεινε έκπληκτη όταν της είπαν πως η αιτία ήταν το ότι έκανε στοματικό έρωτα.

Η Charlotte Neale από το Essex, 26, ισχυρίζεται πως πονούσαν τα χείλια της και ήταν πρησμένα μετά από δύο θεραπείες των £170 που έκανε στο BeautyBox By Maggie στο Hornchurch.

Ισχυρίστηκε πως τα εμφυτεύματα μετακινήθηκαν από τα χείλια της προς την μύτη και τα μάγουλα και της προκάλεσαν τόσο πόνο που δεν μπορούσε να φάει για μέρες και ντρεπόταν να βγει από το σπίτι.

Αφού τα παράπονά της δεν ακούστηκαν από την κλινική, η Charlotte βγήκε στα social media για να προειδοποιήσει άλλους για την εμπειρία της ανεβάζοντας ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να βγαίνει ένα παράξενο υγρό από το πρόσωπό της.

Ωστόσο, ο Dan Dye που είναι ο διευθυντής της κλινικής της είπε να σταματήσει να ασχολείται μαζί τους.

Σε ένα σχόλιο είπε: «Η Beautyboxbymaggie δεν ευθύνεται για ότι συνέβη στα χείλια της. Είναι απλά μία τσο**α που μιλάει άσχημα για την εταιρία μας. Έξι μήνες αφού έφυγες από την κλινική και βγάζεις κάτι από τα χείλια σου… Ρώτα τον τύπο που σε κανόνισε πού έβαλε το πο**** του στο τέλος.»

Η ιδιοκτήτρια Magda Gouzd είπε πως δεν συμφωνούσε με όσα είπε ο Dan αλλά εξήγησε πως το έκανε γιατί είχε ταραχτεί πάρα πολύ από τις ψευδείς κατηγορίες που τους έριχνε.

Η Charlotte είχε βάλει ξανά εμφυτεύματα σε άλλη κλινική αλλά πίστεψε πως είχε βρει ευκαιρία όταν πλήρωσε £170 για την πρώτη της θεραπεία στο BeautyBox τον Σεπτέμβριο του 2017.

Η Charlotte είπε πως τα χείλια της είχαν γίνει ανόμοια και της είπαν να κάνει μασάζ για να διορθωθεί το πρόβλημα. Αφού όμως είδε πως δεν γινόταν τίποτα, προσφέρθηκαν να της βάλουν και άλλα εμφυτεύματα.

Αφού παραπονέθηκε στην κλινική, επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2018 για να τους δείξει τα συναισθήματά της.

Ωστόσο, η Magda της είπε πως ήταν κάτι φυσιολογικό και πως θα έπρεπε να συνεχίσει να κάνει μασάζ στα χείλια της.

Την έπεισε μάλιστα πως μία δεύτερη θεραπεία θα διόρθωνε το πρόβλημα και σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσει την κατάσταση αποφάσισε να την ακούσει και έδωσε άλλα £170 για άλλη μία θεραπεία. 

«Την δεύτερη φορά που πήγα το πρήξιμο ήταν τραγικό. Δεν μπορούσα να βγω και έπρεπε να μένω μέσα. Ένιωθα πολύ άσχημα.»

Τους επόμενους μήνες το πρήξιμο δεν έφυγε και τότε η Charlotte αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια από άλλη κλινική.

Το βίντεο που ανέβασε δείχνει μία πιστοποιημένη νοσοκόμα να της βγάζει υγρό από τα χείλια, αφού έκανε μία θεραπεία στα τέλη του Μαΐου.

Είναι τρομακτικό όταν βλέπεις κορίτσια να εμπιστεύονται ανθρώπους που δεν ξέρουν τι κάνουν.

Πηγή