Το Μωρό τους σταμάτησε να Αναπνέει από το Κλάμα. Όταν οι Γιατροί κατάλαβαν ΤΙ του είχε βάλει ο Μπαμπάς του στο στόμα, Πάγωσαν.
Www.true.gr

Το Μωρό τους σταμάτησε να Αναπνέει από το Κλάμα. Όταν οι Γιατροί κατάλαβαν ΤΙ του είχε βάλει ο Μπαμπάς του στο στόμα, Πάγωσαν.

Ένας άντρας και μια γυναίκα συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για κακοποίηση παιδιών, αφού ο άνδρας φέρεται να έβαλε το δάχτυλό του στο λαιμό ενός μωρού και έκανε το μωρό να νοσηλευτεί για το σοβαρό του τραύμα.

Οι γονείς του 5 μηνών μωρού, Ricardo Salas και Celeste Marroquin, φυλακίστηκαν και οι δύο μετά το περιστατικό, το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα στο σπίτι τους στο Greenville της Νότιας Καρολίνας.

Ο Salas ήταν στο σπίτι παρά την εντολή του δικαστηρίου να αποφύγει την επαφή με το παιδί, λόγω βεβαρυμμένου ποινικού μητρώου.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας, το μωρό άρχισε να κλαίει. Στη συνέχεια, ο άντρας έβαλε το δάχτυλό του στο λαιμό του μωρού για να σταματήσει.Ο Salas και η Marroquin δήθεν προσπάθησαν να καλύψουν το περιστατικό και δεν ζήτησαν ιατρική φροντίδα για αρκετές ημέρες. Το μωρό τελικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, ο Salas, 23 ετών, κατηγορήθηκε για κακοποίηση παιδιών και παράνομη παραμέληση παιδιού. Η Marroquin, 20 ετών, κατηγορήθηκε επίσης για παράνομη παραμέληση παιδιού.Πολλοί αναγνώστες εξέφρασαν τη φρίκη τους για το έγκλημα και ζήτησαν την τιμωρία του ζευγαριού στον μέγιστο βαθμό του νόμου.

Σχολίασε ένας αναγνώστης: «Πώς μπορεί κανείς να το κάνει αυτό σε ένα παιδί; Και οι δύο πρέπει να πάνε στη φυλακή και να μείνουν εκεί για πολύ καιρό.»

Credit: americanow.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr