Το Μωρό της Έκλαιγε Ασταμάτητα και Πήρε το Γιατρό. Μέσα σε Λίγη ώρα Δεν Πίστευαν ΠΟΥ Βρίσκονταν.
Www.true.gr

Το Μωρό της Έκλαιγε Ασταμάτητα και Πήρε το Γιατρό. Μέσα σε Λίγη ώρα Δεν Πίστευαν ΠΟΥ Βρίσκονταν.

Εάν είχατε ποτέ ένα νεογέννητο μωρό στο σπίτι, θα ξέρετε πόσο συχνά κλαίνε – ειδικά το βράδυ. Ενώ κάποιοι γονείς πηγαίνουν τρέχοντας μόλις ακούσουν το μωρό τους να κλαίει, κάποιοι άλλοι δεν βιάζονται αφού ξέρουν πως μάλλον θα πεινάει ή θα τα έχει κάνω πάνω του.

Ευτυχώς, η μητέρα Monique Ruppel ήξερε πως κάτι δεν πήγαινε καλά ένα βράδυ όταν το μωρό της συνέχισε να κλαίει. Δεν είχε ιδέα πως το βραδινό κλάμα του μωρού της θα κατέληγε να σώζει όλη την οικογένεια.

«Η Celia συνήθως ξυπνάει μία φορά κάθε βράδυ και πάντα σηκωνόμαστε για να την βάλουμε πάλι για ύπνο. Την Παρασκευή, σηκώθηκε στις 3 για δεύτερη φορά. Ενώ σηκώθηκα για να πάω στο δωμάτιό της, άρχισα να ζαλίζομαι.»

Όταν πήγε να δει την κόρη της, ένιωθε εντελώς άρρωστη. Λίγο μετά ξύπνησε και ο άντρας της, Kyle, και δεν ένιωθε και εκείνος καλά.«Είχαμε ζαλάδες, πονοκεφάλους, ναυτία και τα μάτια μας έκαιγαν.»

Ευτυχώς, ήρθαν οι γονείς του Kyle και κάλεσαν βοήθεια. Η οικογένεια μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

«Μας έδωσαν αγωγή για δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα. Πλέον όλοι είμαστε καλά και θα αναρρώσουμε πλήρως.»Η ναυτία τους είχε προκληθεί από μονοξείδιο του άνθρακα. Εάν τα κλάματα της κόρης τους δεν τους είχαν ξυπνήσει εκείνο το βράδυ, η κατάσταση θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη.

Είναι εύκολο να θεωρήσουμε ανούσια την δυσφορία ενός μωρού αλλά σε μερικές περιπτώσεις είναι ακριβώς το αντίθετο.

This precious little angel did something extraordinary. Something she will not fully understand until she is grown. She…

Posted by Monique Ruppel on Sonntag, 17. Januar 2016

Credit: mommypage.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr