Το Μόνο που ήθελε ήταν να πάει στο Σχολείο. Η Φρίκη που έζησε Πριν Ξεψυχήσει έκανε τους Γιατρούς να Δακρύσουν.
Www.true.gr

Το Μόνο που ήθελε ήταν να πάει στο Σχολείο. Η Φρίκη που έζησε Πριν Ξεψυχήσει έκανε τους Γιατρούς να Δακρύσουν.

Ο φρικιαστικός ομαδικός βιασμός ενός 15χρονου κοριτσιού έχει σοκάρει την Ινδία αφού αποκαλύφτηκε πως το κορίτσι υπέστη ρήξη του ήπατος και των πνευμόνων καθώς οι δράστες την κακοποιούσαν εναλλάξ. 

Το παιδί από την Ινδία εξαφανίστηκε την Τρίτη αφού έφυγε από το σπίτι του για να πάει στο σχολείο.

Βρέθηκε νεκρή το Σάββατο με 19 σοβαρούς τραυματισμούς στο σώμα της – και η αστυνομία λέει πως αυτό δείχνει βασανιστήρια. Τουλάχιστον 4 άντρες είναι ύποπτοι για το έγκλημα σύμφωνα με την αστυνομία και έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να βρεθούν οι ένοχοι.

Το συκώτι και τα πνευμόνια της είχαν πάθει πολύ σοβαρές βλάβες και ένα αντικείμενο είχε μπει με δύναμη στα γεννητικά της όργανα, είπαν οι γιατροί.Το ημίγυμνο σώμα της μαθήτριας βρέθηκε σε ένα κανάλι περίπου 100 χιλιόμετρα μακρυά από το σπίτι της στην πόλη Kurukshetra και είχε πληγές στο πρόσωπο, τον λαιμό, τα χείλια και το στήθος.

Στην νεκροψία φάνηκε πως τουλάχιστον 4 άνθρωποι είχαν πάρει μέρος στον βιασμό και τα βασανιστήρια. Επίσης, φάνηκε πως το κορίτσι είχε πεθάνει από πνιγμό. Από τα τραύματα, φάνηκε πως το κορίτσι είχε προσπαθήσει να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο πατέρας του κοριτσιού είπε: «Η κόρη μου απήχθηκε και βιάστηκε. Βασανίστηκε. Τέτοια περιστατικά δεν πρέπει να γίνονται ποτέ. Θέλω να αποδοθεί  δικαιοσύνη.»Λίγες ώρες μετά την ανακάλυψη, η αστυνομία βρήκε το σώμα ενός 12χρονου κοριτσιού μέσα σε μία λιμνούλα.

Δύο γείτονες του θύματος συνελήφθησαν για το έγκλημα. Και οι δύο ομολόγησαν πως παρέσυραν το κορίτσι στο σπίτι τους πριν το βιάσουν και το σκοτώσουν.

Τώρα η αστυνομία ενθαρρύνει τα θύματα να καταγγέλλουν τους βιασμούς και η νομοθεσία έχει γίνει πιο αυστηρή για τέτοια εγκλήματα.

Σύμφωνα με μελέτες, περίπου 36,000 ανήλικοι βίωσαν κάποιου είδους σεξουαλική επίθεση το 2016.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr