Το μόνο που ήθελε ήταν να έχει Ωραία Νύχια. Αυτό που έπαθε όμως, θα Σοκάρει Κάθε Γυναίκα που κάνει το ίδιο.
Www.true.gr

Το μόνο που ήθελε ήταν να έχει Ωραία Νύχια. Αυτό που έπαθε όμως, θα Σοκάρει Κάθε Γυναίκα που κάνει το ίδιο.

Μία μητέρα 4 παιδιών έπαθε σήψη και αναγκάστηκε να αφαιρέσει κομμάτι από τον αντίχειρά της αφού έβγαλε μόνη της τα ακρυλικά νύχια που είχε.

Η Cherie Newman από το Ashford του Kent είχε βάλει ακρυλικά νύχια τον Ιούλιο αλλά όταν πήγε να τα βγάλει μόνη της, κατά λάθος έσκισε το νύχι της.

Περίπου 1 μήνα μετά, η 33χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνους και της είπαν πως έπρεπε να ακρωτηριάσει τον αντίχειρά της γιατί είχε κολλήσει μία μόλυνση που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία.Είπε πως είχε πολλές δουλειές στο σπίτι λόγω των παιδιών και δεν έδωσε αρκετή σημασία στο νύχι της. Όταν πήγε στον γιατρό για ένα άλλο θέμα τον Αύγουστο, εκείνος την έστειλε να το κοιτάξει γιατί η άκρη του αντίχειρά της είχε γίνει μωβ.

Αφαίρεσαν σε χειρουργείο την άκρη του αντίχειρά της και τώρα εκείνη θέλει να προειδοποιήσει άλλες γυναίκες να μην αφαιρούν μόνες τους τα ακρυλικά νύχια στο σπίτι.Είπε: «Δεν είχα ιδέα πως το να αφαιρέσω ένα ψεύτικο νύχι μπορούσε να μου προκαλέσει τόσους μπελάδες. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος μετά την επέμβαση και ο αντίχειράς μου ήταν πολύ ευαίσθητος. Είμαι ευγνώμον όμως που τον έχω ακόμα και ξέρω πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα.»

Σύμφωνα με έρευνες, η σήψη επηρεάζει 250,000 άτομα κάθε χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, από τους οποίους οι 44,000 πεθαίνουν και οι 60,000 μένουν με κάποιου είδους μόνιμη αναπηρία.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr