«Το Μόνο που Ήθελα ήταν Μία Τρύπα στ’ Αυτιά. Τελικά τα Σκουλαρίκια μου Κατέστρεψαν τη Ζωή»

Τα τρυπήματα των αυτιών άφησαν αυτή σε τη γυναίκα γιγαντιαία, οδυνηρά εξογκώματα ιστού ουλής επί 11 συνεχόμενα χρόνια – αλλά τελικά θεραπεύτηκε από την διάσημη Δρ Pimple Popper.

Η Jennifer, από τη Φιλαδέλφεια, ήταν 18 ετών όταν τρύπησε το άνω μέρος τους αυτιού της.

Αλλά υπέστη μια ακραία αντίδραση: το τρύπημα έπληξε τον ιστό της, προκαλώντας να αναπτυχθεί σκληρός ιστός ουλής – και να συνεχίσει να αναπτύσσεται.

Με την πάροδο του χρόνου, οι ιστοί διογκώθηκαν και πρόσφατα το πρήξιμο επιταχύνθηκε, καθιστώντας δύσκολη την κάλυψη των εξογκωμάτων με αξεσουάρ και μαλλιά.

Φέτος, η Jennifer, τώρα 29 ετών, αποφάσισε να αντιμετωπίσει το θέμα με μια επίσκεψη σε χειρουργό, που κινηματογραφήθηκε σε τηλεοπτικό ριάλιτι, στην Δρ Sandra Lee, γνωστή ως Δρ Pimple Popper, η οποία έχει γίνει διάσημη για τις λύσεις που προτείνει στους ασυνήθιστους ασθενείς της.

Η Δρ Lee διέγνωσε αμέσως στην Jennifer με χηλοειδή, μια υπερβολική ανάπτυξη του σκληρού ιστού ουλής που προκαλείται από τραύμα στο δέρμα.

Δεν είναι ασυνήθιστο να εμφανιστούν με με τρυπήματα χόνδρου, τα οποία θεραπεύονται πιο αργά από τα τρυπήματα σε άλλα μέρη του αυτιού.

Τα χηλοειδή είναι πιο κοινά σε άτομα κάτω των 30 ετών και μπορεί να χρειαστούν μήνες ή χρόνια για να αναπτυχθούν μετά το τραύμα.

Η περίπτωση της Jennifer ήταν ιδιαίτερα σοβαρή.

«Είναι απίστευτα οδυνηρά και εξαιρετικά βαριά», δήλωσε η Jennifer στο ριάλιτι.

«Προκαλούν πονοκεφάλους. Ανησυχώ ότι πρόκειται να γίνουν μεγαλύτερα … Ανησυχώ που με γελοιοποιούν και με χλευάζουν.»

Η Δρ Lee δήλωσε: «Είναι πιθανώς τα μεγαλύτερα χηλοειδή που έχω δει ποτέ».

«Έπρεπε να αφαιρέσω περισσότερο από το αυτί από το αναμενόμενο.

«Μετά την απομάκρυνση, τα τέσσερα χηλοειδή ζύγιζαν σχεδόν 400 γραμμάρια».

Η Δρ Lee απομάκρυνε τα χηλοειδή χειρουργικά, και στη συνέχεια η Jennifer υπεβλήθη σε ακτινοθεραπεία για να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης νέων χηλοειδών.

«Όλα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Δεν υπάρχουν πλέον πονοκέφαλοι, δεν υπάρχει πλέον ίλιγγος », είπε η Jennifer.

«Δεν χρειάζεται να κρύβομαι πια. Η Δρ Lee μου χάρισε ένα μέλλον. Με έσωσε!»