Το ΚΙΝΟ και η Συνταγή της Απάτης. Το Λάθος που Έκαναν Όλοι οι Πράκτορες!
Www.true.gr

Το ΚΙΝΟ και η Συνταγή της Απάτης. Το Λάθος που Έκαναν Όλοι οι Πράκτορες!

Η μεθοδολογία του ίδια σε όλα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ…

Διαστάσεις παίρνει η δράση ενός παίκτη του ΚΙΝΟ στη Ρόδο.Θόρυβο έχει προκαλέσει στους κόλπους των ιδιοκτητών πρακτορείων του ΟΠΑΠ η δραστηριότητα ενός Ροδίτη, που φέρεται να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης στην δυτική πλευρά του νησιού.
Ο συγκεκριμένος παίκτης του τυχερού παιχνιδιού ΚINO φέρεται το τελευταίο διάστημα να επισκέπτεται πρακτορεία του ΟΠΑΠ του νησιού και να στοιχηματίζει σημαντικά ποσά στο ως άνω τυχερό παίγνιο.
Οταν καλείται από τους ιδιοκτήτες ή υπαλλήλους του πρακτορείου να καταβάλει το αντίτιμο των δελτίων που αγοράζει παρουσιάζει μια πιστωτική κάρτα «American Express» η οποία ωστόσο δεν είναι συμβατή με τα μηχανήματα αυτόματης χρέωσης που χρησιμοποιούνται στα πρακτορεία.
Ετσι του δίνεται πίστωση, παρότι οι περισσότεροι πράκτορες ή οι υπάλληλοι, δεν τον γνωρίζουν, προκειμένου να φέρει σε μετρητά τα οφειλόμενα και εξαφανίζεται.
Το θέμα έχει προσλάβει διαστάσεις και ήδη απασχόλησε συνάντηση που είχαν χθες πράκτορες του νησιού, ορισμένοι εκ των οποίων δεν φρόντισαν να εξασφαλίσουν τα πραγματικά στοιχεία της ταυτότητάς του.
Οι κινήσεις και η μεθοδολογία του, έχουν καταγραφεί εξάλλου, σε συστήματα εσωτερικής παρακολούθησης των πρακτορείων.

Πηγή: dimokratiki.gr , Το διαβάσαμε στο Newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr