Το καλάθι που σημείωσε σε αγώνα μπάσκετ ο μικρούλης συγκίνησε όλο τον κόσμο
Www.true.gr

Το καλάθι που σημείωσε σε αγώνα μπάσκετ ο μικρούλης συγκίνησε όλο τον κόσμο

Το καλάθι που σημείωσε σε αγώνα μπάσκετ ο μικρούλης Όστιν, που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, με τη βοήθεια του συμπαίκτη του είναι η αποθέωση του αθλητισμού.

Ο 9χρονος μαθητής Όστιν Γουίβερ, από το Μπέλβιλ της Δυτικής Βιρτζίνια των ΗΠΑ, συγκίνησε όλον τον κόσμο αυτό που έγινε στο viral βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο μικρούλης Όστιν πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, καθώς με κινείται με αρκετή δυσκολία, όμως αυτό δεν τον έχει αποθαρρύνει από το να αθλείται και δη από το να παίζει μπάσκετ, το οποίο λατρεύει.

Στο πρόσφατο αγώνα του σχολείου του, ένας ψηλότερος συμμαθητής του έδωσε την μπάλα στον Όστιν και τον βοήθησε να σουτάρει και να πετύχει το καλάθι, με τον Όστιν να το πανηγυρίζει δεόντως.


Η μαμά του Κριστίνα πόσταρε το βίντεο στη σελίδα της στο Facebook, γράφοντας συγκινημένη ότι «Ο Όστιν έβαλε καλάθι απόψε! Νιώθουμε ευλογημένοι που τον στηρίζουν τόσοι πολλοί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του που πάντα τον στηρίζει και ακόμα πιο πολλά ευχαριστώ στον κόουτς Μάικ που έχει κάνει τα ΠΑΝΤΑ για τον Όστιν».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή : newsitamea.gr


Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr