Το 2008 Αποφάσισε να Κάνει το Πρώτο ΤΑΤΤΟΟ. Σήμερα τον Βλέπουν στο Δρόμο και Τρομάζουν

Σοκαριστικές εικόνες έχουν δημοσιευτεί από έναν άντρα που είναι εθισμένος στα τατουάζ και έχει κάνει κάνει τατουάζ ακόμα και στα μάτια και στο εσωτερικό του στόματός του.

Τώρα, όλο του το σώμα είναι γεμάτο μαύρο μελάνι, με ελάχιστο από το αρχικό δέρμα να φαίνεται.

Μετά από 10 χρόνια επιτέλους τέλειωσε το σχέδιό του και τώρα λέει πως σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει σαν μαύρο καμβά για να κάνει περισσότερα τατουάζ πάνω του.

Ο Eli περιγράφει τον εαυτό του ως κάποιον που λατρεύει τις τροποποιήσεις του σώματος.  Είπε πως θέλει το σώμα του να γίνει σαν πίνακας του Picasso. Ο διάσημος συγγραφέας είναι μία από τις μεγαλύτερες πηγές έμπνευσης για εκείνον.


Κάνοντας τατουάζ στα μάτια του, υπέβαλε τον εαυτό του σε μεγάλο κίνδυνο. Η επέμβαση περιλαμβάνει την προσεκτική έκχυση μελανιού ανάμεσα στα δύο στρώματα του ματιού.

Εκτός από τα τατουάζ, ο Eli έχει και τεράστια stretching στην μύτη και το κάτω χείλος του.

Εξήγησε πως δεν περιμένει από τους άλλους να καταλάβουν την εμφάνισή τους, το κάνει ο ίδιος.


Έχει ακόμα και κοπέλα που υποστηρίζει πλήρως την μεταμόρφωσή του. Φαίνεται να βλέπει το σώμα του σαν ένα έργο τέχνης που συνεχώς αλλάζει και μεγαλώνει.

Ελπίζει να δει και άλλους καλλιτέχνες σαν και τον εαυτό του στο μέλλον, ώστε να μπορέσει να συνδεθεί και να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους.

Για τώρα, θα συνεχίσει να πειραματίζεται με την ακραία εμφάνισή του και να εξελίσσεται ακόμα περισσότερο.

Credit: dayspatch.com