Το 1997 Γεννήθηκαν τα Πρώτα Επτάδυμα στον Κόσμο. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα, θα Τρίβετε τα Μάτια σας!
Www.true.gr

Το 1997 Γεννήθηκαν τα Πρώτα Επτάδυμα στον Κόσμο. Μόλις δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα, θα Τρίβετε τα Μάτια σας!

Το 1997, επτά αξιολάτρευτα μωρά γεννήθηκαν για τους Kenny και Bobbi McCaughey από τη Αϊόβα. Το ζευγάρι είχε ήδη μια κόρη και ήθελε να της χαρίσει ένα αδελφό.

Προσπαθούσε απεγνωσμένα να μείνει έγκυος δεν μπορούσε. Τότε, αποφάσισαν να δουν αν οι θεραπείες γονιμότητας θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Η Bobbi σύντομα ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος. Κατά το πρώτο της ραντεβού, ο γιατρός είχε κάποια εκπληκτικά νέα για αυτούς. Η Bobbi ήταν έγκυος σε επτάδυμα. Το ζευγάρι αποφάσισε να φέρει όλα τα μωρά στο κόσμο και προσευχόταν ότι όλα θα ήταν υγιή.

Η οικογένεια ήταν ευλογημένη με τρία κορίτσια και τέσσερα αγόρια. Τα μωρά γεννήθηκαν στις 19 Νοεμβρίου 1997 και παρόλο που ήρθαν εννέα εβδομάδες νωρίτερα, ήταν υγιή.

Κάθε μωρό ζύγιζε ένα με ενάμιση κιλά. Φυσικά, η οικογένεια αμέσως στράφηκε στο προσκήνιο. Έκαναν πολλές συνεντεύξεις και εμφανίστηκαν σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής των επτάδυμων.

Το μεγάλωμά των μωρών ήταν αρκετά δύσκολο. Αλλά παρά τις δυσκολίες, αυτά τα παιδιά ήταν περιτριγυρισμένα από αγάπη και φροντίδα. Σε μια εμφάνισή της στην εκπομπή Today, η Bobbi είπε:«Νομίζω ότι από νωρίς είχαμε μεγάλη βοήθεια από την οικογένεια και τους φίλους μας. Έχουμε ένα εξαιρετικά ισχυρό σύστημα υποστήριξης. Έχουμε μια εξαιρετικά ισχυρή πίστη που ήταν ο βράχος για να αντέξουμε».

Η οικογένεια McCaughey έλαβε πολλές δωρεές αφού έφερε στο σπίτι τα μωρά τους, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου βαν και ενός νέου σπιτιού.

Στα μωρά προσφέρθηκαν υποτροφίες κολλεγίων, ενώ ήταν ακόμα με πάνες. Οι υποτροφίες αυτές, είναι κάτι που τα επτάδυμα επωφελήθηκαν πλήρως.

Τέσσερα από τα επτάδυμα, οι Natalie, Kelsey, Nathan και Joel, δέχτηκαν υποτροφίες σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο Hannibal-LaGrange στο Hannibal, Missouri.

Ο Kenny και ο Alexis παρακολούθησαν το Des Moines Community College, ενώ ο Brandon είναι στο στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών.Είναι τώρα στα πρόθυρα να κλείσουν τα 20 και να βγουν έξω να ξεκινήσουν τις δικές τους ζωές. Ευτυχώς, έμαθαν τη σημασία της σκληρής δουλειάς σε νεαρή ηλικία.

Το ζευγάρι παραδέχεται ότι η ζωή είναι πολύ πιο εύκολη από κάποιες απόψεις, τώρα που τα επτάδυμα έχουν αποφοιτήσει από το κολλέγιο. Ωστόσο, λένε ότι τώρα έχουν πολύ περισσότερες ανησυχίες.

Έχουν βάλει το σπίτι τους προς πώληση και προσπαθούν να απολαύσουν τη ζωή με λίγο πιο αργούς ρυθμούς. Αφιερώνουν επίσης πολύ χρόνο στο νέο εγγόνι τους, το οποίος ανήκει στην μεγαλύτερη κόρη τους.

Τα πράγματα έχουν σίγουρα αλλάξει μετά από 20 χρόνια, αλλά φαίνεται ότι όλοι στην οικογένεια McCaughey, επικεντρώνονται στην πρόοδο. Όλοι τους φαίνεται να ζουν εκπληκτικά φυσιολογικές ζωές.

Credit: shareably.net

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr