Της ζήτησαν να γεννήσει αυτό το παιδί επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν δικό τους αλλά μόλις το είδαν τράπηκαν σε φυγή

H μόλις πέντε μηνών κοριτσάκι, η Abigail Lynn, θα έπρεπε να ζει με τους ανάδοχους γονείς της στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, αλλά αντίθετα μεγαλώνει στο σπίτι με την βιολογική της μητέρα, την Christina Fisher, στη Φλόριντα.
Η πραγματική αλήθεια για το πως η μικρούλα κατέληξε να ζει με τη βιολογική της μητέρα είναι ταυτόχρονα συγκλονιστική και συγκινητική.

Η Abigail Lynn γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση, το σύνδρομο Treacher Collins, στις 11 Ιανουαρίου του 2016.

Εξαιτίας αυτής της γενετικής πάθησης, που είχε ως αποτέλεσμα την υποανάπτυξη κάποιων χαρακτηριστικών του προσώπου της, οι ανάδοχοι γονείς που θα την υιοθετούσαν, μόλις την αντίκρισαν όταν γεννήθηκε, την εγκατέλειψαν και έφυγαν αμέσως από το νοσοκομείο, ισχυριζόμενοι ότι το μωρό δεν είναι αυτό που ήλπιζαν.

Ωστόσο, η βιολογική μητέρα του μωρού δέχτηκε να το κρατήσει, που τώρα δηλώνει ότι δε φαντάζεται τη ζωή της χωρίς το μωρό της.

“Πέρασα την εγκυμοσύνη και ετοιμαζόμουν να δώσω την Abigail για υιοθεσία,” εξηγεί η Fisher στη σελίδα της στην ιστοσελίδα GoFundMe, όπου έφτιαξε έναν λογαριασμό για οικονομική ενίσχυση από δωρεές και για να αγοράσει “μωρουδιακά ρούχα, πάνες, μωρομάντηλα, κτλ.”


“Η Abigail γεννήθηκε με το σύνδρομο Treacher Collins προς έκπληξή μας…Δεν εντοπίστηκε στην αμνιοκέντρηση ή στον υπέρηχο. Όταν γεννήθηκε η ανάδοχη μητέρα έφυγε κλαίγοντας, λέγοντας πόσο παραμορφωμένη είναι, και δεν ξαναέμαθα νέα της. Τότε συνειδητοποίησα ότι προορίζεται να είναι δική μου κόρη τώρα.”

Το σύνδρομο Treacher Collins είναι μια πάθηση που επηρεάζει την ανάπτυξη των οστών και των ιστών του προσώπου. Τα σημάδια και τα συμπτώματα της πάθησης ποικίλουν από απαρατήρητα έως βαριάς μορφής. Τα περισσότερα άτομα με το σύνδρομο έχουν υποαναπτυγμένη οστική δομή προσώπου, και συγκεκριμένα στα ζυγωματικά, και έχουν πολύ μικρό σαγόνι και πηγούνι.


Πηγή stroumfaki.gr