Πήλιο: Η Χαλάρωση της κόρης στην παραλία Τελείωσε Απότομα – Αγωνία Μετά τις πρώτες Φωνές!

Η παραλία στο Πήλιο ξεσηκώθηκε με μικρούς και μεγάλους να προσπαθούν να καταλάβουν όλα όσα είχαν συμβεί…
Πανικός και αναστάτωση στην παραλία της Κάτω Γατζέας στο Πήλιο χθες το μεσημέρι (21-08-2018). Γύρω στη 13.00, μία κολυμβήτρια ηλικίας 58 ετών έχασε τις αισθήσεις ενώ κολυμπούσε. Η γυναίκα, η οποία αντιμετωπίζει παθολογικό πρόβλημα υγείας, κατάπιε νερό και στη συνέχεια εμφάνισε σπασμούς.

Ευτυχώς, η κολυμβήτρια δεν ήταν μόνη της στην παραλία. Ήταν παρέα με την κόρη της η οποία μάλιστα είναι νοσηλεύτρια και γι’ αυτό είχε τις απαιτούμενες επιστημονικές γνώσεις προκειμένου να τη βοηθήσει. Άμεσα η κόρη βούτηξε στη θάλασσα και ανέσυρε στην ακτή την 58χρονη, ενώ άλλοι λουόμενοι κινήθηκαν για να βοηθήσουν τις δύο γυναίκες.

Η νοσηλεύτρια παρείχε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες ενώ έκανε στην 58χρονη και καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και πέτυχε έτσι να τη συνεφέρει. Τις ώρες αγωνίες διαδέχτηκαν επιφωνήματα ανακούφισης. Ένα μεσημβρινό μπάνιο για λίγη δροσιά κόντεψε να μετατραπεί σε εφιάλτη για την οικογένεια.


Το πλήρωμα της Κινητής Μονάδας του ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα στον τόπο σύμφωνα με πληροφορίες παρέλαβε την κολυμβήτρια με τις αισθήσεις της και τη μετέφερε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Η 58χρονη παρέμεινε νοσηλευόμενη στο Αχιλλοπούλειο για παρακολούθηση.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που ειδοποιήθηκε συνεχίζει την προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη.

Πηγη newsit.gr