Της είπαν ότι είναι Πολύ Χοντρή για να έχει έναν τόσο Όμορφο Άντρα. Η Απάντηση της, Γκρέμισε το Διαδίκτυο
Www.true.gr

Της είπαν ότι είναι Πολύ Χοντρή για να έχει έναν τόσο Όμορφο Άντρα. Η Απάντηση της, Γκρέμισε το Διαδίκτυο

Η Melissa και το αγόρι της, Johnathan, είχαν ανεβάσει φωτογραφίες τους από την Πρωτοχρονιά. Λίγο αργότερα όμως, πήρε μηνύματα από αγνώστους που της έλεγαν πως θα έπρεπε να ντρέπεται για την εμφάνισή της. 

Αυτοί οι τύποι αποφάσισαν πως έπρεπε να της πουν πως δεν αξίζει το αγόρι της, μόνο και μόνο επειδή είναι πιο λεπτός.

Η Melissa όμως δεν το άφησε έτσι και τους απάντησε. Φυσικά ξέρει πως έχει εντελώς διαφορετικό σωματότυπο από το αγόρι της αλλά αυτό δεν επηρεάζει καθόλου το πώς νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

Τώρα, οι θαυμαστές της προσπαθούν να την υποστηρίξουν και να της πουν πόσο ωραίοι είναι μαζί.

«Μόνο εμείς μπορούμε να το χαλάσουμε. Μόνο εμείς μπορούμε να το κάνουμε απίστευτο. Η αγάπη μας είναι ειλικρινής. Δύο άνθρωποι που εκτιμούν την κάθε στιγμή και το ταξίδι τους. Το 2017 σε έφερε στην ζωή μου και το 2018 θα το αντιμετωπίσουμε μαζί. Σε αγαπώ Johnathan <3»

https://www.instagram.com/p/BddQHhIDWJw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy

Mία μέρα μετά, είπε πως διάφοροι τύποι της είχαν στείλει άσχημα μηνύματα για την σχέση της.We’re cute ❤️ #thosebedroomeyes #louisville

A post shared by Melissa Gibson (@yourstruelymelly) on

«Ακόμα και αν ο κόσμος δεν θέλει να είμαστε μαζί, εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την αγάπη μας, για το δικαίωμά μας να είμαστε αποδεκτοί χωρίς αμφισβήτηση.»

Happy New Year from us with all our love ??? #nye #2018

A post shared by Melissa Gibson (@yourstruelymelly) on

«Είναι πολύ χαζό που αυτό ενοχλεί κάποιους. Λες και για κάποιο λόγο δεν αξίζω αυτόν ή την αγάπη του.»

«Είμαστε ακριβώς αυτό θέλουμε και το σώμα μας είναι κομμάτι αυτού. Δεν είναι ανώμαλο ή φετίχ. Είναι απλά φυσικό. Οπότε αντί να μου μιλάτε για τις ανασφάλειές σας, καταλάβετε πως δεν παίζω το παιχνίδι που παίζετε εσείς.»

https://www.instagram.com/p/Ba2TbNVjkRa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy«Δεν παίζω με τους κανόνες σας. Και ειλικρινά είναι πολύ λυπηρό αυτό. Το 2018 είναι η χρονιά της αγάπης που δεν χαρακτηρίζεται από το βάρος, την ηλικία, το φύλο ή την σεξουαλικότητα.»

Οι ακόλουθοι της την επιβράβευσαν για όσα έγραψε προσπαθώντας να της δώσουν δύναμη.

«Είσαι πολύ όμορφη και χαρούμενη. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις δύο ανθρώπους που αγαπάνε πραγματικά ο ένας τον άλλον και είναι χαρούμενοι γι’αυτό που είναι.»

Credit: littlethings.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr