Της Είπαν να Κάνει Κουράγιο γιατί θα έχει Πολύ Δύσκολο Τοκετό. Αυτό που Ακολούθησε, άφησε Άφωνους τους Γιατρούς.

Η Sarah Thistlethwaite, μία καθηγήτρια μαθηματικών από το Orrville του Οχάιο, και ο άντρας της ενθουσιάστηκαν όταν έμαθαν ότι περίμεναν δίδυμα.

«Σοκαριστήκαμε – κάτσαμε κάτω και αρχίσαμε να γελάμε, μετά να κλαίμε και μετά να γελάμε ξανά,» είπε η Sarah. Ωστόσο, όταν ήταν στις 19 εβδομάδες, ανακάλυψαν πως τα πανομοιότυπα δίδυμα κορίτσια ήταν μονοαμνιωτικά, έπαθαν το σοκ της ζωής τους.

Αυτού του τύπου η εγκυμοσύνη συμβαίνει 1 στις 10,000 γέννες και τα δίδυμα μοιράζονται τον ίδιο σάκο και πλακούντα. Επίσης, τα δίδυμα αυτά έχουν 50% πιθανότητα θνησιμότητας μέσα στην μήτρα.

«Είναι η πιο σπάνια και η πιο επικίνδυνη περίπτωση δίδυμων,» εξήγησε η Dr. Mancuso, διευθύντρια του νοσοκομείου παίδων Akron Children’s Hospital. «Επειδή μοιράζονται τον ίδιο σάκο, οι ομφάλιο λώροι τους μπορούν να μπερδευτούν και να κοπεί η ροή του αίματος σε ένα ή και στα δύο έμβρυα.»


Το ζευγάρι, που είχε επίσης έναν γιο 1ος έτους, είχαν αγχωθεί πολύ για τις κόρες τους και τις τυχόν επιπλοκές που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η 35χρονη μητέρα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Akron’s Children Hospital για σχεδόν δύο μήνες και το ιατρικό προσωπικό έλεγχε τακτικά τις ενδείξεις των μωρών της.

Την 57η μέρα, ενώ ήταν στις 33 εβδομάδες, η Sarah υποβλήθηκε σε καισαρική, λίγες μέρες πριν την γιορτή της μητέρας του 2014. Ενώ ήταν προετοιμασμένοι για τα χειρότερα, η οικογένεια και το ιατρικό προσωπικό είχαν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Τα δίδυμα κρατιόντουσαν χέρι-χέρι την στιγμή που γεννήθηκαν!


Όλοι είχαν μείνει άφωνοι από το σπάνιο θέαμα! Πλέον, τα δίδυμα, Jenna και Jillian Thistlethwaite, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, παρά τις διαφορές στην προσωπικότητά τους.

«Εάν η μία κλαίει, η άλλη θα βρει τρόπο να την ηρεμήσει. Πάντα φροντίζουν η μία την άλλη. Πιστεύω πως ο δεσμός τους θα συνεχίσει να δυναμώνει όσο μεγαλώνουν. Ανυπομονώ να τις δω να μεγαλώνουν και να γίνονται κολλητές.»

Πώς σας φάνηκε η ιστορία τους;

Credit: americanow.com