«Της Ελλάδος τα Παιδιά»: Οι πρωταγωνιστές… αλλάζουν ρόλους στο remake

Το «Καφέ της Χαράς» δεν είναι η μοναδική σειρά που θα δούμε να επιστρέφει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες περί remake του «Της Ελλάδος τα Παιδιά» οργιάζουν, με τον Γιάννη Σαββιδάκη να δίνει τις δικές του απαντήσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Έλενα Κώνστα.

Ο ίδιος μίλησε για τις συζητήσεις που αφορούν στη μεγάλη αυτή τηλεοπτική επιστροφή, κάνοντας παράλληλα και μια αποκάλυψη που κανείς δε περίμενε.


Όπως είπε, υπάρχει περίπτωση οι πρωταγωνιστές να… αλλάξουν ρόλους!
«Κοίτα, μπορώ να σου πω με μεγάλη βεβαιότητα ότι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου πω. Έχουμε μιλήσει με κάποιους συμπρωταγωνιστές μας . Έχω μιλήσει με τον Δημήτρη Φραγκιόγλου, με τον Νίκο Αλεξίου… Βέβαια, πρέπει να τηρηθούν κάποιες συνθήκες, πρέπει να είναι ίδιοι οι ηθοποιοί», τόνισε και συνέχισε σχολιάζοντας το γεγονός πως τα χρόνια έχουν περάσει και πως δύσκολα οι πρωταγωνιστές πείθουν για… φαντάροι:

«Στην τέχνη όλα δικαιολογούνται. Μπορεί να γίνει μια επιστράτευση μπορεί να κάνω εγώ τον Κάκαλος ή μπορεί να κάνω εγώ τον Χλαπάτσα. Περίεργο αλλά μπορεί να κάνουμε άλλους χαρακτήρες».

Πηγη dailymedia.gr