«Της Ελλάδος τα παιδιά» επιστρέφουν στην Ελληνική τηλεόραση με νέα επεισόδια μετά από 23 χρόνια

Επανέρχονται στην Ελληνική τηλεόραση;

Την στιγμή που γίνεται πολύς ντόρος σχετικά με το εάν θα επιστρέψει “Το Καφέ της Χαράς” και άλλες σειρές οι οποίες μεσουράνησαν στα τηλεοπτικά προγράμματα, έρχεται μια νέα ιστορική σειρά – βόμβα να ταράξει τα νερά!

Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε το πρωι της Παρασκευής, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό η σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά” είναι εξαιρετικά πιθανό να γυρίσει στην τηλεόραση με ολοκαίνουργια επεισόδια και τους ίδιους πρωταγωνιστές.

«Είναι πρόθεση όλων των συντελεστών της σειράς Της Ελλάδος τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Μπέζου, να προτείνουν να γίνει το σίκουελ του σίριαλ με πολύ συγκεκριμένη υπόθεση. Οι φαντάροι γυρίζουν και είναι μόνιμοι πια στο στρατό. Μακάρι να εγκρίνει ο ΑΝΤ1 και να ξαναδούμε τη σειρά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη σειρά προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 τις σεζόν 1993-1994 και 1994-1995 και αποτέλεσε ένα από τα πιο αγαπημένα σίριαλ της δεκαετίας του ’90. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν ο Γιάννης Μπέζος, ενώ το κύριο καστ συμπλήρωναν οι: Χρυσούλα Διαβάτη, Γιάvvης Καπετάvιoς, Νίκoς Αλεξίoυ, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Σαββιδάκης, Δημήτρης Φραγκιόγλoυ.

Θα δούμε άραγε ξανά τον Σμήναρχo Κάκαλο, τους τρεις σμηνίτες, καθώς και τις κυρίες Μπουμπού και Ντίνα;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

diaforetiko