Της έλεγε ότι θα ΤΟ κάνουν Μόνο Μετά τον Γάμο... Αυτό που Ανακάλυψε όταν Ξαφνικά εξαφανίστηκε την Συγκλόνισε.
Www.true.gr

Της έλεγε ότι θα ΤΟ κάνουν Μόνο Μετά τον Γάμο… Αυτό που Ανακάλυψε όταν Ξαφνικά εξαφανίστηκε την Συγκλόνισε.

Η 41χρονη Wang Qi, διαζευγμένη μητέρα από την Κίνα, έπαθε σοκ όταν ο φίλος της, με τον οποίον ήταν μαζί παραπάνω από ένα χρόνο, εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει κανένα στοιχείο πίσω του. Όμως δε μπορούσε να πιστέψει σε αυτό που της συνέβη, όταν ανακάλυψε ό,τι εκείνος, στην πραγματικότητα ήταν γυναίκα!

Όλα ξεκίνησαν το 2016, όταν η 41χρονη γνώρισε μέσω μια εφαρμογής γνωριμιών τον Qian, ο οποίος ήταν μικρότερος της. Παρά τη διαφορά ηλικίας που προβλημάτιζε την ίδια, οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν, συγκατοίκησαν και μάλιστα εκείνη πήγε στο σπίτι των γονιών του νεαρού για να τους γνωρίσει. Και μπορεί να κοιμόντουσαν μαζί και να μοιράζονταν κάποιες τρυφερές στιγμές, ο Qian είχε πείσει την φίλη του, ό,τι θα ολοκληρώσουν τη σχέση τους, μετά το γάμο.

Μετά από την αποκάλυψη του σοκαριστικού γεγονότος, η Wang εξέτασε ξανά τη σχέση τους και επέμεινε στο γεγονός ό,τι ο φίλος της δεν ήθελε να κάνουν σeξ, πριν η σχέση τους νομιμοποιηθεί. Όπως δήλωσε στα τοπικά μέσα, εκείνος είχε επίπεδο στήθος, δεν έμοιαζε καθόλου με γυναίκα και όταν έβγαιναν έξω, χρησιμοποιούσε πάντα τις αντρικές τουαλέτες.
Η 41χρονη μάλιστα, πήγε στους γονείς του πρώην φίλου της, λέγοντας τους ό,τι το παιδί τους την είχε εξαπατήσει και μάλιστα της είχε φάει χρήματα, ενώ εκείνοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες για οικονομικοί απάτη. Ο πατέρας του μάλιστα, αποκάλεσε τον Qian ως τη μοναδική του κόρη και είπε ό,τι από μικρή ντυνόταν σαν αγόρι και πως αυτό ήταν το χόμπι της, καθώς και ό,τι σε καμιά περίπτωση δεν εκμεταλλεύτηκε την 41χρονη, την οποία αρνήθηκαν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του πρώην συντρόφου της. Όσο για τα ίχνη του Qian, αγνοούνται ακόμα.Η Wang από πλευράς της σκέφτεται να κινηθεί νομικά προκειμένου να πάρει πίσω τα χρήματα της, καθώς υποστηρίζει ό,τι ο πρώην σύντροφος της την εκμεταλλεύτηκε οικονομικά.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Κίνα, μιας και πριν από περίπου δυο χρόνια, ένας νεαρός είχε ξεγελάσει 11 άντρες, πείθοντας τους ό,τι είναι γυναίκα, ενώ ακόμα χειρότερα, ορισμένοι από αυτούς τον παντρεύτηκαν. Τελικά εκείνος διέφυγε με ένα τεράστιο ποσό που είχε συγκεντρώσει από την απάτη.

Πηγή e-radio.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr