Σάλος με το διαζύγιο Brangelina: Το Αληθινό πρόσωπο της Angelina Jolie Μόλις Ξεσκεπάστηκε και Ολοι Τρόμαξαν
Www.true.gr

Σάλος με το διαζύγιο Brangelina: Το Αληθινό πρόσωπο της Angelina Jolie Μόλις Ξεσκεπάστηκε και Ολοι Τρόμαξαν

Όταν είσαι ηθοποιός/star του Hollywood του βεληνεκούς Brad Pitt – Angelina Jolie και χωρίζεις, τότε αδιαμφισβήτητα θα είσαι και πρώτο θέμα συζήτησης τουλάχιστον μέχρι να βγει το διαζύγιό σου. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει αυτήν τη στιγμή και με το διάσημο –πρώην- ζευγάρι, που παλεύει να βγάλει το δικό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Life&Style τα πράγματα ανάμεσα τους πάνε από το κακό στο χειρότερο και το διαζύγιό τους δυσκολεύει όλο και πιο πολύ.

Δύο χρόνια μετά τον πιο πολύκροτο χωρισμό του Hollywood, έρχονται νέες πληροφορίες στο φως, που θέλουν την Angelina Jolie να δείχνει επιτέλους το αληθινό της πρόσωπο. Τι εννοούμε με αυτό; Το εξώφυλλο του περιοδικού Life&Style αναφέρει πως στο πρόσφατο δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στο ζευγάρι, αποκαλύφθηκαν όλα τα ψέματα που έλεγε όλον αυτόν τον καιρό η Angelina.

Αυτό το είδες; Άβολο! Η νέα κίνηση του Brad Pitt λίγο πριν την «επέτειο χωρισμού» μας μπέρδεψεΕδώ και δύο χρόνια η ηθοποιός «δηλητηρίαζε» τα παιδιά της απέναντι στον Brad, προκειμένου να τα πάρει με το μέρος της, όμως αυτό έγινε τελικά αντιληπτό. Οι ισχυρισμοί της σχετικά με τις κατηγορίες της κακοποίησης απέναντι σε εκείνη και τα παιδιά -από τον Brad- ήταν φυσικά ψευδείς, ενώ άτομα που βρίσκονται κοντά στην ηθοποιό αναφέρουν πως η 43χρονη βρίσκεται τελείως εκτός πραγματικότητας.

Τώρα ποιο ακριβώς θα είναι το πόρισμα του δικαστηρίου θα φανεί στην πορεία. Το σίγουρο είναι πως δεν θα τελειώσουν έτσι απλά τα πράγματα.

Πηγη queen.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr