«Της Ελλάδος τα Παιδιά»: Η «Σκοτεινή» πλευρά της σειράς και το Μυστικό Σαββιδάκη – Μπέζου

Το «Της Ελλάδος τα Παιδιά» υπήρξε η μοναδική ελληνική σειρά που λατρεύτηκε από όλους τους άνδρες τηλεθεατές ανεξαιρέτως.

Οι λόγοι γνωστοί. Η πολεμική αεροπορία σε συνδυασμό με την ανδρική φιλία και το παρεάκι του Γιάννη Μπέζου καθιστούσαν την επιτυχία δεδομένη, με την συγκεκριμένη παραγωγή να θεωρείται μέχρι σήμερα σταθερή αξία στις προτιμήσεις μας ακόμα κι αν τα επεισόδια έχουν προβληθεί δεκάδες φορές.

Υπάρχει, όμως, και μια «σκοτεινή» πλευρά στη σχέση δύο εκ των πρωταγωνιστών της. Δύο ανδρών καταξιωμένων στον χώρο και μέχρι πρότινος –τουλάχιστον- πολύ φίλων. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπέζο και τον τηλεοπτικό ανιψιό του Σμηνίτη Τζιοβάνι Ντάλα – κατά κόσμον Γιάννη Σαββιδάκη.
Οι δύο άντρες κράτησαν επαφές και μετά το τέλος της σειράς, όμως, μία από τις πιο πρόσφατες τηλεοπτικές απόπειρες του Μπέζου στάθηκε η αιτία μιας απίστευτης… χυλόπιτας με την υπογραφή του Γιάννη Σαββιδάκη.


Τι συνέβη;
Ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος πρωταγωνίστησε στη σειρά «Κλινική Περίπτωση» πρότεινε στον Σαββιδάκη να συνεργαστούν ξανά 17 χρόνια μετά και να θυμηθούν τις παλιές τους δόξες, εισέπραξε, όμως, ένα μεγαλοπρεπέστο «όχι». Ο ίδιος, του πρότεινε τον ρόλο του αλκοολικού Πάνου (τον οποίο τελικά ανέλαβε ο Τάσος Νούσιας) με τον Σαββιδάκη να αρνείται διότι πολύ απλά «ο ρόλος δεν του ταίριαζε».
https://youtu.be/Rp5zccaSxRU

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε σε συνέντευξή του στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Δε μου ταίριαζε αυτός ο ρόλος, να κάνω έναν βραχνό πρώην ροκ σταρ ο οποίος πίνει όλη μέρα. Άσε που είχα κλείσει να κάνω συναυλίες και δεν είχα το χρόνο. Νομίζω ότι ο Νούσιας ήταν καταπληκτικός στο ρόλο. Τον έκανε καλύτερα από ό, τι θα τον έκανα εγώ».


Δεν ξέρουμε κατά πόσο η αρνητική του απάντηση έκανε κακό στις μεταξύ τους σχέσεις, πιστεύουμε όμως ότι αν οι δυο τους ξανασυνεργάζονταν το αποτέλεσμα μόνο να τους δικαιώσει θα μπορούσε.

Άραγε ο Μπέζος θα επιχειρήσει κάτι παρόμοιο μετά την πρώτη «χυλόπιτα»;

Πηγή menshouse.gr