Την Ζήλευε Επειδή είχε Κορμάρα και Αποφάσισε να τη Σκοτώσει. Αυτό που Έκανε στο Πτώμα της, ΔΕΝ έχει Ξαναγίνει...
Www.true.gr

Την Ζήλευε Επειδή είχε Κορμάρα και Αποφάσισε να τη Σκοτώσει. Αυτό που Έκανε στο Πτώμα της, ΔΕΝ έχει Ξαναγίνει…

Ένας Ρώσος μαθητής που ήταν εθισμένος στο να το κάνει συνεχεια με την κοπέλα του είπε πώς στραγγάλισε την πρώην του και την βiασε ενώ ήταν νεκρή. 

Ο Artyom Iskhakov, 19, είπε στους γονείς της Tatiana Strakhova σε ένα ενοχλητικό μήνυμα πως η καρδιά της χτυπούσε ακόμα και έτσι την μαχαίρωσε και το έκανε με το πτώμα της.

Μετά έκανε διάλειμμα για να φάει και καυχήθηκε μάλιστα πως επανέλαβε την αποτρόπαια πράξη του λίγες ώρες μετά.

Επειδή ζήλευε την σχέση που είχε η 19χρονη με έναν άλλο άντρα, ο ταλαντούχος μαθητής έγραψε πως οι πράξεις του ήταν φρικτές – αλλά έκανε αυτό που ήθελε.

Μετά, κρεμάστηκε αφού τέλειωσε την ανάρτησή του ζητώντας συγχώρεση από τους γονείς της κοπέλας και τους δικούς του, λέγοντάς τους πού θα βρει τα σώματά τους.

Η Tatiana, άριστη μαθήτρια σε ένα από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια της Μόσχας, έβγαινε παλιότερα με τον Iskhakov πριν τελικά χωρίσουν.Συνέχισαν να μένουν μαζί αλλά εκείνη έβγαινε με άλλα αγόρια. Ο Iskhakov έγραψε πως είχε πάθει εμμονή και ήθελε συνέχεια να το κάνει μαζί της και πως αυτό ήταν που τον ώθησε να την σκοτώσει.

Σε μία σοκαριστική κατάθεση για τον φόνο και τον βiασμό, έγραψε:

«Ήρθε σπίτι, καθόμουν στην κουζίνα, πήγε στο δωμάτιό της. Την χτύπησα στο πρόσωπο, έπεσε κάτω. Την χτύπησα μερικές ακόμα φορές και άρχισε να βγαίνει αίμα από το στόμα της ενώ μου ζήτησε να φύγω. Δεν έφυγα. Άρχισα να την πνίγω.

Ενώ είχε λιποθυμήσει, η καρδιά της χτυπούσε ακόμα. Και τότε αποφάσισα να το κάνω πριν κρυώσει. Αφού τέλειωσα, κατάλαβα πως η καρδιά της χτυπούσε ακόμα.  Έβαλα τα χέρια μου στον λαιμό της αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τότε, πήρα ένα μαχαίρι και της έκοψα το λαιμό.

Δεν ξέρω πόσο καλά το έκανα, αλλά γέμισε ο τόπος αίμα. Η καρδιά της χτυπούσε ακόμα. Μετά, πήρα το μαχαίρι και την μαχαίρωσα ανάμεσα στα πλευρά της. Μετά την πήρα ξανά και αποφάσισα να γράψω αυτό το μήνυμα.»

Συνέχισε: «Σε κάποια στιγμή, έβαλα το κολάν της στο στόμα της για να μην βλέπω το αίμα και να μην ακούω τους παράξενους ήχους που έκανε το σώμα της.»Είπε: «Είναι τόσο κρύα όπως και τα συναισθήματά μου για εκείνη.»

Μετά, έστειλε ένα μήνυμα προς τους γονείς της Tatiana λέγοντας πως ντρεπόταν και πως ζητούσε την συγχώρεση που τους πήρε το μοναχοπαίδι τους.

Παραδέχτηκε πως είχε αηδιάσει με τον εαυτό του που το έκανε με το πτώμα της λέγοντας πως το μόνο πράγμα που του είχε μείνει να κάνει ήταν να σκοτώσει τον εαυτό του.

Στους γονείς του παραδέχτηκε: «Σας απογοήτευσα. Δεν υπάρχει γυρισμός. Να θυμάστε κάτι καλό για μένα μερικές φορές. Δεν ήθελα να γίνουν έτσι τα πράγματα.»

Οι σκέψεις σας;

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr