Την Ξάπλωσε στο Έδαφος και Σήκωσε με Τρόπο το Κεφάλι της. Το Αποτέλεσμα; Πάει το Προγούλι…

Αυτό το ενοχλητικό κομμάτι δέρματος κάτω από το σαγόνι λέγεται και «διπλοσάγονο» και επηρεάζει πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Είναι κάτι που χειροτερεύει με την ηλικία και πολλοί νομίζουν πως ο μόνος τρόπος να το αντιμετωπίσουν είναι με χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι και θα βελτιώσει πολύ την κατάσταση.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μία απλή άσκηση για να γίνει η σύσφιξη που τόσο θέλετε. Αυτή η γρήγορη κίνηση θα τεντώσει το δέρμα κάτω από το σαγόνι σχεδόν αμέσως και θα σας δώσει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Θα χρειαστείτε απλά ένα ρολό αφρού και ένα στρώμα για να βάλετε από κάτω σας. Εάν δεν έχετε ρολό αφρού, οτιδήποτε μαλακό θα σηκώσει το κεφάλι σας (όπως μία διπλωμένη μπλούζα ή ακόμα και ένα διπλωμένο μαξιλάρι).

Αυτό που πολλοί δεν καταλαβαίνουν είναι πως η αιτία του χαλαρού δέρματος είναι η αφυδάτωση στην βάση του κρανίου. Αυτή η κίνηση θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερη κινητικότητα και να μιμηθείτε την ένταση που έχει χάσει ο λαιμός.

Πριν ξεκινήσετε, ξαπλώστε χωρίς το ρολό αφρού κάτω από το κεφάλι σας. Γυρίστε το κεφάλι δεξιά και αριστερά μερικές φορές για να βρείτε αν υπάρχουν τυχόν σημεία που πονάνε.

Αφού χαλαρώσει ο λαιμός, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε! Στην ουσία υπάρχουν δύο κινήσεις (η πρώτη είναι για να σας προετοιμάσει) που θα σας βοηθήσουν να δείτε καλά αποτελέσματα.

Δείτε τις στο βίντεο που ακολουθεί:

Δοκιμάστε το μερικές φορές την εβδομάδα για λίγα λεπτά και σύντομα θα αρχίσετε να βλέπετε πολύ καλά αποτελέσματα!

Πηγή