Την παραίτηση των βουλευτών της Βουλής που αντιτίθενται στην Συμφωνία των Πρεσπών ζήτησε ο Δ. Καμμένος

Την παραίτηση των βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου που αντιτίθενται στην Συμφωνία των Πρεσπών για να μπλοκαριστεί η εκχώρηση της Μακεδονίας ζήτησε ο Δ.Καμμένος μετά την οριστική υπερψήφισή της από την σκοπιανή Βουλή

Είναι μια ριζοσπαστική και αποτελεσματική λύση ώστε να μην έρθει καν στο ελληνικό κοινοβούλιο όπου η ελληνική κυβέρνηση διαθέτει τις απαραίτητες εφεδρείες για να την περάσει είτε από το Ποτάμι είτε από κοινοβουλευτικά στελέχη των ΑΝΕΛ που έχουν δηλώσει ότι θα την υπερψηφίσουν

Ακολουθεί το σχετικό οπτικό υλικό από την συνέντευξη του Προέδρου της Δύναμης Ελληνισμού κ. Δημήτρη Κ. Καμμένου στο parapolitika fm 90.1 και στην εκπομπή Εξαρχείων με τον Ανδρέα Μαζαράκη.

https://www.youtube.com/watch?v=JLXcpiHUVV4


Με την εφαρμογή της πρότασης αυτής θα δείξουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις που τουλάχιστον προφορικά αντιστέκονται στην Συμφωνία των Πρεσπών έάν όντως θα το πράξουν κιόλας.

Εάν διαλυθεί το ελληνικό κοινοβούλιο τότε θα προκηρυχθούν εθνικές εκλογές και την Συμφωνία θα την αναλάβει η επόμενη κυβέρνηση η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι της ΝΔ.

Η ΝΔ έχει δεσμευθεί ότι θα ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ την Συμφωνία αυτή.


Η ανακοίνωση της Δύναμης Ελληνισμού έχει ως εξής:

«Η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» έχει ξεκάθαρη πρόταση, προκειμένου να μην περάσει η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών. Προσκαλούμε και προκαλούμεόλες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στην πατρίδα και να παραιτηθούν ή να αποσυρθούν από την Βουλή, προκειμένου να προκηρυχθούν εκλογές άμεσα. Όποιον τον απασχολεί η βουλευτική του έδρα, δεν δικαιούται να μιλά για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας».

pronews