Την Παρακαλούσε να είναι Ξανά Μαζί αλλά Δεν Ήθελε. Έτσι την Ακολούθησε στο Γυμναστήριο και της Έκανε το Χειρότερο.
Www.true.gr

Την Παρακαλούσε να είναι Ξανά Μαζί αλλά Δεν Ήθελε. Έτσι την Ακολούθησε στο Γυμναστήριο και της Έκανε το Χειρότερο.

Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει τις στιγμές πριν και μετά το μαχαίρωμα μίας φοιτήτριας από τον πρώην φίλο της στο πάρκινγκ ενός γυμναστηρίου. 

Η Molly McLaren, 23, είχε αρχίσει να ανησυχεί για τον Joshua Stimpson επειδή την ακολουθούσε παντού και έκανε αναρτήσεις για εκείνη στο διαδίκτυο αφού χώρισαν.

Παρά το ότι τον προειδοποίησε η αστυνομία, ο Stimpson την ακολούθησε στο γυμναστήριο και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στο αμάξι της δύο εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους.

Οι ένορκοι της υπόθεσης είδαν σήμερα το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφάλειας που δείχνει τις τελευταίες στιγμές της McLaren, καθώς γυμναζόταν σε ένα γυμναστήριο του Chatham στο Kent.

http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2018/01/24/1532939549188011345/640x360_MP4_1532939549188011345.mp4Ο Stimpson περπατάει στην σκάλα του γυμναστηρίου πριν μπει στο δωμάτιο στο οποίο γυμναζόταν. Φαίνεται η McLaren να του μιλάει και να τον ρωτάει: «Με ακολουθείς τώρα;»

Ο κατήγορος είπε πως μετά έστειλε στην μητέρα της και της είπε να έρθει αμέσως στο σπίτι και στους φίλους της λέγοντας πως ένιωθε πως την παρακολουθεί συνέχεια.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Stimpson της επιτέθηκε στο πάρκινγκ και την σκότωσε μαχαιρώνοντάς την. Τώρα δηλώνει ένοχος για ανθρωποκτονία αλλά λέει πως δεν ήταν από πρόθεση.

Οι κατήγοροι πιστεύουν πως ο Stimpson, από το Wouldham, κοιτούσε τις αναρτήσεις της McLaren στα social media προκειμένου να την εντοπίσει και να την παρακολουθήσει.Σε μηνύματα σε συγγενείς της, η άτυχη κοπέλα είπε πως τον φοβόταν και τον θεωρούσε επικίνδυνο. «Φοβάμαι πως θα μου κάνει κακό. Δεν ξέρω πού μπορεί να φτάσει.»

Ο Benjamin Morton προσπάθησε γενναία να τραβήξει τον Stimpson από το θύμα και του χτύπησε την πόρτα του αυτοκινήτου στο πόδι του για να τον σταματήσει αλλά εκείνος μπήκε στο αμάξι και συνέχισε την επίθεση.

Αργότερα, είπε στην αστυνομία πως ο Stimpson την μαχαίρωνε συνεχώς στο κεφάλι και τον λαιμό και έκανε σαν τρελός.

Η δίκη συνεχίζεται…

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr