Την Kυνήγησε και την Έσυρε Νεκρή σε έναν Τάφο! Συγκλονίζει η δολοφονία στο Β’ Νεκροταφείο

– Στοιχεία – σοκ για την δολοφονία στο Β’ Νεκροταφείο – Σήκωσε τα χέρια της για να προστατευθεί αλλά δεν τα κατάφερε – Ψυχρός ο δολοφόνος συνέχισε να την χτυπάει με το μαχαίρι στο στήθος – Έσυρε το άψυχο κορμί της σε άλλο σημείο για να κερδίσει χρόνο – Δεν έχω κανένα στοιχείο από την αστυνομία λέει ο πατέρας της 32χρονης
Ο πατέρας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη είπε πως δεν έχει ακόμη κανένα στοιχείο από την αστυνομία. Τα στοιχεία, ωστόσο, που έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία της άτυχης γυναίκας στο Β’ Νεκροταφείο είναι ανατριχιαστικά.

Η δολοφονία στο Β’ Νεκροταφείο έχει όλα τα στοιχεία ενός άγριου εγκλήματος. Ο δολοφόνος ήταν ψυχρός, ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει τη Δώρα Ζέμπερη. Και το έκανε με απάνθρωπο τρόπο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το newsit.gr η άτυχη κοπέλα αιφνιδιάστηκε. Είδε ξαφνικά μπροστά της τον δολοφόνο με το μαχαίρι.

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΔΩΡΑ ΖΕΜΠΕΡΗ

Ψυχρός δολοφόνος


Κανείς δεν γνωρίζει το ακριβές σημείο της μοιραίας συνάντησης. Οι έμπειροι ερευνητές της αστυνομίας θεωρούν ότι η άτυχη 32χρονη παρά τον πανικό της προσπάθησε να τρέξει μακρυά.

Δυστυχώς φαίνεται ότι ο δολοφόνος την πρόλαβε.

Η γυναίκα προσπάθησε να προφυλαχθεί από το μαχαίρι. Όταν ο δολοφόνος επιχείρησε να τη χτυπήσει εκείνη πρόταξε τα χέρια της για να προφυλαχθεί.

ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ


Δυστυχώς η κίνησή της αποδείχθηκε μάταιη. Ο φονιάς ήταν αποφασισμένος. Συνέχισε να τη χτυπάει με το μαχαίρι μέχρι που εκείνη σταμάτησε να αντιδρά. Τότε το μαχαίρι βρήκε το στήθος της. Ο δολοφόνος της κατάφερε θανατηφόρα τραύματα.

Η κοπέλα ξεψύχησε, όμως ο δολοφόνος δεν σταμάτησε. Για να κρύψει ίσως τα ίχνη του φονικού, για να κερδίσει χρόνο και να μπορέσει να διαφύγει φαίνεται ότι έσυρε το άψυχο κορμί της κάποια μέτρα.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Μέχρι να αποκαλυφθεί το άγριο έγκλημα ο φονιά είχε καταφέρει να απομακρυνθεί. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών στην περιοχή δεν εντοπίστηκε κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στην ταυτότητά του. Κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, κανείς δεν είδε κάποια ύποπτη κίνηση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ, Πηγή