Την κοροϊδευαν και την φώναζαν «Μελιτζάνα». Μετά την εγχείρηση όλοι ζήλευαν την τέλεια μύτη της

 Ας το παραδεχτούμε, κανείς δεν είναι ευλογημένος με το τέλειο δέρμα. Η ακμή, οι ρυτίδες, οι κύκλοι κάτω από τα μάτια και κηλίδες του δέρματος μας ταλαιπωρούν κατά καιρούς. Παρ ‘όλα αυτά, μερικές φορές αυτές οι ατέλειες μπορούν να μετατραπούν από απλά ενοχλητικές μέχρι να επηρεάζουν πλήρως τη ζωή κάποιων ανθρώπων. Σε αυτή την ιστορία θα μάθετε πως μια γενναία γυναίκα αντιμετώπισε την σπάνια κατάστασή της.

Η Παμέλα, μητέρα δύο παιδιών, αγωνιζόταν με ορμονικά προβλήματα από την ηλικία των 15 ετών, βγάζοντας ακμή. Αλλά, μετά από τα εφηβικά της χρόνια άρχισε να βιώνει τα χειρότερα.

Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, άρχισε να παρατηρεί ότι το σχήμα της μύτης της να αλλάζει. Στη συνέχεια η Πάμελα διαγνώστηκε με μια πολύ σοβαρή μορφή ροδόχρου ακμής που ονομάζεται ρινόφυμα, μια φλεγμονώδης κατάσταση του δέρματος που μπορεί να αφήσει τους πάσχοντες με μια «βολβοειδή» μύτη.

Η διάγνωσή της είχε τόσο μεγάλη επίδραση στη συνολική εμφάνισή της, που κατέστρεψε εντελώς την αυτοεκτίμησή της. Σε μια συνέντευξη με την εκπομπή The Doctors τον Οκτώβριο, η Παμέλα περιέγραψε με δάκρυα τον αγώνα της με το ρινόφυμα. Είπε: «Με έχει επηρρεάσει και δε θέλω να φύγω από το σπίτι. Έχω άγχος για μεγάλο χρονικό διάστημα.»

Η Παμέλα αρχικά ήλθε σε επαφή με την εκπομπή με την ελπίδα ότι θα βρει μια θεραπεία για την κατάστασή της και η ομάδα μπόρεσε να την συνδέσει με μία δερματολόγο που ήταν πρόθυμη να την βοηθήσει με το πρόβλημά της.

Προκειμένου να επιτύχει την εμφάνιση που είχε παλιά, η Παμέλα έμαθε ότι η θεραπεία θα πρέπει να είναι αρκετά δραστική. Βλέπετε, αν και το ρινόφυμα μπορεί να αντιμετωπιστεί με τοπικές κρέμες όταν διαγνωστεί στα πρώτα στάδια, οι ασθενείς χρειάζεται να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση για να μειώσουν τη μύτη στο αρχικό της μέγεθος.

Αρκετούς μήνες αργότερα, η Δρ. Ann Zedlits, η δερματολόγος που την ανέλαβε, και η ίδια η Πάμελα βρέθηκαν πίσω στην εκπομπή The Doctors για να μιλήσουν με την ομάδα για τα αποτελέσματα. Και αναμφίβολα είναι απίστευτο! Σχεδόν δε την αναγνωρίσαμε μετά τη χειρουργική επέμβαση.

«Είμαι ενθουσιασμένη με τον νέο μου εαυτό. Δεν κρύβομαι πια!», δηλώνει με υπερηφάνεια η Παμέλα. Η νέα της μύτη αντιπροσωπεύει αυτό που περιγράφει ως «νέο ξεκίνημα».

Πώς λοιπόν η δερματολόγος προσέγγισε αυτή τη δύσκολη περίπτωση; Η δερματολόγος εξηγεί ότι ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει την πάθηση της Πάμελα σε τρία στάδια, χρησιμοποιώντας ένα μείγμα θεραπείας με CO2, Ulthera (διαδικασία σύσφιξης του δέρματος), ενέσεις και φάρμακα από το στόμα που συνταγογραφήθηκαν για να ξηρανθούν τα έλαια και να συρρικνωθούν οι πόροι της. Καταπληκτικό!

Τώρα, νομίζουμε ότι πρέπει να δείτε αυτή τη μεταμόρφωση για να το πιστέψετε! Για να δείτε την ιστορία της επιτυχημένης ιατρικής περίπτωσης της Πάμελα, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κλικ στο βίντεο παρακάτω.