Την κοροϊδεύαν επειδή είχε παραμορφωμένο πρόσωπο, έκανε την εγχείρηση και σήμερα όλοι την ζηλεύουν
Www.true.gr

Την κοροϊδεύαν επειδή είχε παραμορφωμένο πρόσωπο, έκανε την εγχείρηση και σήμερα όλοι την ζηλεύουν

Η Ellie Jones πήρε εκδίκηση. Η συγκεκριμένη κοπέλα, η οποία βρίσκεται στην ηλικία των 20 ετών, δεν βρήκε τα πάντα έτοιμα στη ζωή της. Η Ellie Jones γεννήθηκε με συγγενική παραμόρφωση στο πρόσωπό της.

Τα δόντια της δεν ήταν ευθυγραμμισμένα. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μοναδικό της πρόβλημα. Το σαγόνι της Ellie Jones δεν είχε μεγαλώσει από την ηλικία των 8 ετών.

Και πολύ καλά κάνει!Η Ellie Jones, 20 ετών, γεννήθηκε με μια συγγενή παραμόρφωση του προσώπου που σήμαινε ότι τα δόντια της δεν ήταν ευθυγραμμισμένα και ότι το σαγόνι της δεν είχε μεγαλώσει από την ηλικία των 8.
Ως αποτέλεσμα δεχόταν για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της πειράγματα αλλά ακόμα και κοροϊδία από τους συμμαθητές της με αποτέλεσμα η αυτοπεποίθηση της να είναι ιδιαίτερα χαμηλή.

Οπότε η ίδια και η οικογένεια της αποφάσισαν να κάνει μια πρωτοποριακή αλλά και ιδιαίτερα δύσκολη χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει αυτά που την ενοχλούσαν.

Έτσι επισκέφθηκαν έναν γναθοχειρουργό ο οποίος βοήθησε στη μεταμόρφωση της. Το πρώτο της χειρουργείο ήταν ιδιαίτερα επώδυνο και δύσκολο αφού μετά το τέλος του έπρεπε να κάνει διατροφή με υγρά για ένα μήνα ενώ στην αρχή δεν μπορούσε καν να μιλήσει.

Στο δεύτερο χειρουργείο κατάφερε να διορθώσει και το πηγούνι της και να μεταμορφωθεί πλέον και να επανακτήσει την αυτοπεποίθηση τηςΣύμφωνα με την μητέρα της «Η χειρουργική επέμβαση δεν έχει αλλάξει μόνο τον τρόπο που κοιτάζουν την Ellie, αλλά και τον τρόπο που η ίδια βλέπει τον εαυτό της. Η αυτοπεποίθηση της έχει αυξηθεί και η ίδια έχει εξελιχθεί σε μια όμορφη νεαρή κοπέλα».Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr