Αυτό το 2χρονο κοριτσάκι είναι ένα Βήμα Πρίν τον Θάνατο. Ο Λόγος που Δεν μπορεί να Γιατρευτεί θα σας κάνει να Δακρύσετε
Www.true.gr

Αυτό το 2χρονο κοριτσάκι είναι ένα Βήμα Πρίν τον Θάνατο. Ο Λόγος που Δεν μπορεί να Γιατρευτεί θα σας κάνει να Δακρύσετε

Ένα 2χρονο κορίτσι που σιγά σιγά πνίγεται εξαιτίας του όγκου που έχει στην γλώσσα της, μπορεί να πεθάνει επειδή η οικογένειά της δεν έχει χρήματα να πληρώσει την επέμβαση.

Η Zhyrille Cruz από την Μανίλα στις Φιλιππίνες υποφέρει από λεμφαγγείωμα, μία συλλογή από κυστών στην γλώσσα της που της απειλούν την ζωή. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι που πλήρωσαν για να της βάλουν αναπνευστικό σωλήνα τώρα πληρώνουν για την χημειοθεραπεία σε μία προσπάθεια να την κρατήσουν ζωντανή.

Οι φτωχοί γονείς της όμως σκέφτονται πως εάν ο όγκος μικρύνει, θα πρέπει να πληρώσουν για τις επεμβάσεις αφαίρεσης, ενώ δεν έχουν τα χρήματα.Η Mary, 22 και ο Gerry, 28, περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα αποκαλύψουν το αν μπορεί να προχωρήσει σε επέμβαση. Η κατάσταση θα μπορούσε να γιατρευτεί αρκετά εύκολα αν είχε γίνει μία επέμβαση στην Αγγλία, Ευρώπη ή κάποιο άλλο ανεπτυγμένο έθνος.

Ωστόσο, χωρίς επέμβαση η Zhyrille είναι πιθανό να πεθάνει από το λεμφαγγείωμα, κάτι που έχει συμβεί ελάχιστες φορές.Οι γονείς της έβλεπαν τον όγκο να μεγαλώνει σταδιακά, κάνοντας την γλώσσα της να πρήζεται και να μην την αφήνει να αναπνεύσει. Η κατάσταση είναι μία σπάνια ασθένεια του λεμφατικού συστήματος που συνήθως εντοπίζεται σε παιδιά κοντά στον λαιμό.

Στην περίπτωση της Zhyrille, το λεμφαγγείωμα ξεκίνησε όταν ήταν στην μήτρα αλλά δεν το είχαν καταλάβει.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr