Την Έριξε στο Πάτωμα και Άρχισε να την Κλωτσάει. Όταν την Πήρε στην Μπανιέρα της, Άρχισε Γολγοθάς της

Ένας άντρας από το Τέξας ομολόγησε για τον ξυλοδαρμό της κοπέλας του αφού κατέβασε την εφαρμογή του Snapchat στο κινητό της και την κατηγόρησε πως τον απατούσε.

Ο Dameon Marmolejo, 21, εμφανίστηκε στο δικαστήριο Lubbock την Δευτέρα με κατηγορίες για ξυλοδαρμό με χρήση θανατηφόρου όπλου.

Ο Marmolejo επιτέθηκε στην 18χρονη Solidad Torres στο σπίτι της τον Ιούνιο του 2017 αφού είδε πως είχε ένα μήνυμα στο Snapchat στο κινητό της.

Η κοπέλα είπε στην αστυνομία πως είχε γνωρίσει τον φίλο της μέσα από το Snapchat αλλά μετά είχε διαγράψει την εφαρμογή.

Σύντομα, εκείνος είδε πως η εφαρμογή είχε εμφανιστεί ξανά στο κινητό της και την κατηγόρησε πως ήταν άπιστη. 

Η Torres είπε πως ο φίλος της εξοργίστηκε τόσο πολύ όταν της ήρθε ένα μήνυμα στην οθόνη που της έριξε ένα πολύ δυνατό χαστούκι επειδή κατέβασε ξανά την εφαρμογή.

Ο Marmolejo μετά την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να την χτυπάει ενώ εκείνη προσπαθούσε να προστατεύσει το κεφάλι και το πρόσωπο.

Μετά, άρχισε να την κλοτσάει στην πλάτη και το κεφάλι, τραυματίζοντάς την πολύ άσχημα. Αφού προσπάθησε να πάει στο μπάνιο για να γλυτώσει από την επίθεση του Marmolejo, εκείνος την ακολούθησε και συνέχισε να την χτυπάει.

Στην συνέχεια, χτύπησε το κεφάλι της στην μπανιέρα τρεις ή τέσσερις φορές, αφήνοντάς την λιπόθυμη σε μία λίμνη αίματος.

Μετά το περιστατικό, η Torres μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να κάνει 15 ράμματα στο μέτωπο. Ο πρώην φίλος της τώρα έχει συλληφθεί και θα καταδικαστεί την Τρίτη το πρωί. 

Πηγή