Την έπιασε Βήχας και τα Πλευρά της Μελάνιασαν ξαφνικά. Όταν πήγε για εξετάσεις, οι Γιατροί σοκαρισμένοι δεν Πίστευαν ότι...
Www.true.gr

Την έπιασε Βήχας και τα Πλευρά της Μελάνιασαν ξαφνικά. Όταν πήγε για εξετάσεις, οι Γιατροί σοκαρισμένοι δεν Πίστευαν ότι…

Μία γυναίκα έβηξε τόσο δυνατά που έσπασε ένα πλευρό. Η 66χρονη γυναίκα, που παραμένει ανώνυμη, έψαξε ιατρική βοήθεια όταν την ταλαιπωρούσε ένας βήχας για πάνω από δύο εβδομάδες.

Παραπονιόταν για πόνο στην δεξιά της πλευρά και είχε μία πολύ έντονη μελανιά ανάμεσα στα πλευρά της. Η αξονική έδειξε πως αυτό ήταν το αποτέλεσμα ενός κατάγματος στο 9ο πλευρό της.

Το σπάσιμο είχε προκαλέσει επίσης κήλη στο θωρακικό τοίχωμα. Η γυναίκα από την Μασαχουσέτη, αρχικά είχε διαγνωστεί με λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί πίστευαν πως είχε γρίπη.Αλλά τα συμπτώματα δεν έφευγαν και έτσι επέστρεψε στον γιατρό. Οι εξετάσεις έδειξαν πως είχε κοκκύτη, παρά το ότι είχε εμβολιαστεί πριν 8 χρόνια ενάντια στην ασθένεια.

Ο κοκκύτης είναι ένα πολύ μεταδοτικό βακτήριο που κάνει λοίμωξη στους αεραγωγούς και τα πνευμόνια.

Τα πρώτα συμπτώματα είναι ίδια με της γρίπης, συνάχι, κόκκινα μάτια, πρησμένος λαιμός και ελαφρύς πυρετός.Ενώ είναι μία δυσάρεστη ασθένεια, ειδικά στα μωρά μπορεί να είναι πολύ σοβαρή αφού είναι θανατηφόρα για 1 στα 500 παιδιά που την κολλάνε.

Έδωσαν στην γυναίκα αντιβιοτικά και ανάρρωσε πλήρως αφού έκανε και επέμβαση.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr