Την Εδιωξαν από το Γυμναστήριο εξαιτίας του Τεράστιου Στήθους της. Μόλις το δείτε, δεν θα το Πιστεύετε!
Www.true.gr

Την Εδιωξαν από το Γυμναστήριο εξαιτίας του Τεράστιου Στήθους της. Μόλις το δείτε, δεν θα το Πιστεύετε!

Μία γυναίκα από τον Καναδά έμεινε ταπεινωμένη αφού το προσωπικό ενός γυμναστηρίου την έδιωξε λόγω των ρούχων που φορούσε.

Η Jenna Vecchio από το Οντάριο έκανε μία ανάρτηση στο Facebook εξηγώντας γιατί την έδιωξαν από το γυμναστήριο.

«Μου είπαν πως το μπλουζάκι που φορούσα ήταν ακατάλληλο και προσβλητικό. Εγώ θα πω μόνο πως αυτό που φορούσα δεν είχε διαφορά από τα μπλουζάκια που φορούσαν οι υπόλοιπες κοπέλες. Η μόνη διαφορά ήταν πως το στήθος μου ήταν πολύ μεγάλο για το σώμα μου σε σχέση με τις άλλες γυναίκες.»

Αυτή η φωτογραφία την δείχνει με το μπλουζάκι που φορούσε εκείνη την μέρα στο γυμναστήριο.Εκείνη μπερδεύτηκε από την αντίδραση αυτή, αφού και οι υπόλοιπες γυναίκες φορούσαν παρόμοια μπλουζάκια.

«Τους είπα πως δεν έφταιγα εγώ που το στήθος μου φαίνεται μεγαλύτερο λόγω του μικρού μου σώματος. Ένιωσα ταπεινωμένη και αμήχανα.»Ενώ η Vecchio ρώτησε πολλές γυναίκες στο γυμναστήριο αν τα ρούχα της τις έκαναν να νιώθουν άβολα, το προσωπικό δεν την άφησε να μείνει στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου.

Η ανάρτηση της Vecchio κοινοποιήθηκε πάνω από 4,000 φορές σε πέντε μέρες και πολλοί άφησαν άσχημο σχόλιο στην σελίδα του γυμναστηρίου.

Credit: americanow.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr