Την Χτυπούσε Καθημερινά με Λοστάρι και δεν την Άφηνε να Φάει το Παραμικρό. ΤΟ Χειρότερο όμως είναι...
Www.true.gr

Την Χτυπούσε Καθημερινά με Λοστάρι και δεν την Άφηνε να Φάει το Παραμικρό. ΤΟ Χειρότερο όμως είναι…

Μία γυναίκα από την Ιαπωνία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στο διαδίκτυο αφού ανέβασε φωτογραφίες της ενώ ζύγιζε μόλις 17 κιλά. Ισχυρίζεται πως είναι επιζών ενδοοικογενειακής κακοποίησης, κάτι που ο ίδιος ο παππούς της της έκανε για χρόνια.

Σε  μία σειρά από αναρτήσεις στο Twitter , αποκάλυψε πως της απαγόρευε ο παππούς της να φάει και την χτυπούσε στην κοιλιά ή την ανάγκαζε να κάνει εμετό όταν την έπιανε να τρώει στα κρυφά.

Οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί χρόνια πριν μπει στο νοσοκομείο και δείχνουν μία γυναίκα που είναι φανερά υποσιτισμένη με τα κόκαλα να προεξέχουν από το σώμα της.

Περιέγραψε το πώς ο παππούς της δεν την άφηνε να φάει και πως την χτυπούσε στην κοιλιά. Στην αρχή την ανάγκαζε να κάνει εμετό και με τον καιρό αυτό συνέβαινε φυσικά.
Λόγω της κακοποίησης, είχε φτάσει σε σημείο να μοιάζει με ζόμπι.

Στις αναρτήσεις της, ενθάρρυνε άλλους που βιώνουν την ίδια κακοποίηση ή διατροφικές διαταραχές «να ζητήσουν βοήθεια πριν να είναι αργά.»

Όταν τελικά την έσωσαν, οι γιατροί είπαν πως ήταν ένα βήμα πριν τον θάνατο. Πολλοί χρήστες του διαδικτύου είπαν πως η ιστορία της ήταν ψεύτικη και έτσι ανέβασε και άλλες φωτογραφίες αργότερα.
Για να διαψεύσει όσους έλεγαν πως η ιστορία της ήταν ψεύτικη, ανέβασε φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο. Οι περισσότερες την δείχνουν με μελανιές στο στήθος, τα πόδια και τον λαιμό.

Τώρα, η γυναίκα (αριστερά) έχει επιτέλους αναρρώσει από τον εφιάλτη της.

Δεν αποκάλυψε, ωστόσο, εάν έχει κινηθεί νομικά ενάντια στον παππού της.

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr