Η Τζένιφερ Άτκιν άλλαξε τη ζωή της και μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά εξωτερικά, αφού τη χώρισε ο αρραβωνιαστικός της, πριν από μερικά χρόνια.

Πραγματικά αγνώριστη έγινε μια 26χρονη Βρετανίδα, η Τζένιφερ Άτκιν, από το Λινκονσάιρ, που πήρε την απόφαση να αλλάξει τη ζωή της και τον εαυτό της αφότου ο αρραβωνιαστικός τη χώρισε πριν από λίγα χρόνια.

Τζένιφερ Άτκιν: Έχασε 50 κιλά και στέφθηκε Μις Μεγάλη Βρετανία

Μέσα σε μια διετία, λοιπόν, η Τζένιφερ έχασε 50 κιλά, έγινε κούκλα και μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, τον περασμένο Φλεβάρη, κέρδισε τον τίτλο της Μις Μεγάλη Βρετανία!

Τζένιφερ Άτκιν: Η πρωτιά στα καλλιστεία ένα είδος εκδίκησης στον αρραβωνιαστικό της
«Όταν το αποφάσισα πριν από 5 χρόνια -μετά από χρόνια με αποτυχημένες δίαιτες– ότι επιτέλους πρέπει να γίνω αδύνατη και υγιής, δεν υπήρχε κανείς που να έχει χάσει τόσα κιλά και να μπορούσε να με εμπνεύσει», τόνισε η κοπέλα, η οποία, δε, λέει πως δεν μισεί τον αρραβωνιαστικό της, που την παράτησε κυρίως, όπως δηλώνει, λόγω της παλιάς εμφάνισή της, ούτε θεωρεί την πρωτιά της στα καλλιστεία ως κάποιου είδους εκδίκηση.

View this post on Instagram

A post shared by Jen Atkin (@jenatkinuk)

View this post on Instagram

A post shared by Jen Atkin (@jenatkinuk)

Τζένιφερ Άτκιν: Τα αισθήματα για τον πρώην αρραβωνιαστικό της
«Οι άνθρωποι, καταλαβαίνω, θα ήθελαν να πω: Τον μισώ, αυτή είναι η μεγαλύτερη εκδίκηση, δεν έπρεπε να με αφήσει, αλλά δεν μπορώ. Ακόμη τον αγαπώ ως άνθρωπο. Απλά δεν λειτούργησε», εξήγησε.