Την αναγνωρίζετε; Κι όμως είναι η Καγιά με στρινγκ και γuμνή στα 17 της

Σας έχω γράψει ότι έχω μεγάλο αρχείο… Κι επειδή η Βίκυ Καγιά είπε πως δεν έχει κάνει εντελώς γuμνό, είπα σήμερα να αποδομήσω τον ισχυρισμό της για μια ακόμη φορά. Με αποδείξεις.

Και γuμνό έκανε και με γuμνό ξεκίνησε. Όπως πολλές μοντέλες εκείνη την «αθώα» εποχή, που τα πετούσαν στα μηναία περιοδικά, με στόχο την αναγνωρισιμότητα και τις δουλειές.

Δεν υπήρχε μοντελινγκ έτσι όπως το παρουσιάζει το Βικάκι σήμερα. «Οκ»… έκανες κάποιες δουλίτσες καθώς οι σχεδιαστές χρειαζόντουσαν κορίτσια για να δείξουν τα ρούχα τους αλλά μέχρι εκεί.

Παρακάτω δεν σε ήξερε ούτε η γειτόνισσα σου. Για να μάθουν το επίθετο σου έπρεπε να τα πετάξεις.

Να σας θυμίσω ονόματα; Δούνια, Κάρτσωνα, αδερφές Κανονίδου, Αδάμ, Ιωάννα Λίλη, Μαστροκώστα, Κάτια Ζυγούλη, Μάνια Ντέλου, Μαρίνα Τσιντικίδου και άλλες πέρασαν από Playboy η Penthouse τότε για να κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ.

Έτσι και η Βίκυ και σε πολύ μικρότερη ηλικία καθώς ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 14 και στα 17 ήδη τα είχε πετάξει.

Για ποιόν; Για το περιοδικό max το 1995. Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει όταν ρωτήθηκε για την πρώτη γuμνή φωτογράφηση: «Σε ηλικία 17 ετών. Φυσικά ένιωθα λίγο άβολα τότε αλλα όχι για πολύ εφόσον τα άτομα που συνεργαζόμουν με γνώριζαν και τα γνώριζα καλά».

Η αλήθεια είναι πως η Βίκυ το είχε με τις πόζες. Άρεσε πολύ και τα τσέπωνε και χοντρά!! Μαγκιά της.

Παρ όλα αυτά και για να μην ξεχνιόμαστε τα γuμνά εξώφυλλα της… ήταν δυνατό εισιτήριο για την μετέπειτα καριέρα της και ας λέει πως το μετανιώνει τώρα…πηγή: nassosblog.gr