Φτιαξτε εύκολα τον Πεντανόστιμο χαλβά Φαρσάλων γνωστό από τα πανηγύρια!

Από παιδάκι θυμάμαι που πηγαίναμε με τους γονείς μου σε πανηγύρια και είχαν αυτό το χαλβά. Ποτέ δεν πίστευα οτι θα μπορούσε να γίνει στο σπίτι!

Όταν λοιπόν πρόσφατα τον εφαγα στη θεία μου, καταλαβα οτι ο πανηγυρτζίδικος παρολο που ηταν νοστιμος δεν ειχε καμια σχεση με αυτόν! Σας την παραθέτω λοιπόν δια χειρός θείας Έφης. Απίστευτο με πόσα λίγα υλικά έφτιαχναν αριστουργήματα.

Λίγα μυστικά ακόμα


Προτείνω να μην το φάτε ζεστό γιατί θα σας πέσει καπως βαρύ. Enjoy!

Υλικά


10 καλές μερίδες
2 κ 1/2 φλυτζανια ζάχαρη (και με καστανή ειναι εξίσου νόστιμος)
2 φλυτζάνια κορν φλάουρ (ή νισέστε), οτι έχετε
5 φλυτζάνια νερό (κατα προτιμηση κρύο για να μη σβολιασει το κορν φλαουρ)
5 κουτ. σούπας σησαμέλαιο ή αραβοσιτέλαιο
5 κουτ. σουπας μαργαρίνη με βουτυρο
αμυγδαλα αποφλοιωμένα
2 βανίλιες
Οδηγίες

25 Minutes

πηγή tinaleme.gr