"Τιμή μου": Ο Νίκος Μπάρκουλης ξεκαθαρίζει για το ξέσπασμα της μητέρας του κατά της Βανδή – Η απάντηση της τραγουδίστριας
Www.true.gr

«Τιμή μου»: Ο Νίκος Μπάρκουλης ξεκαθαρίζει για το ξέσπασμα της μητέρας του κατά της Βανδή – Η απάντηση της τραγουδίστριας

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο Νίκος Μπάρκουλης λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της μητέρας του κατά της Δέσποινας Βανδή.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο στο J2US όταν τα σχόλια που έκανε η τραγουδίστρια στον Νίκο Μπάρκουλη δεν άρεσαν καθόλου στη μητέρα του, η οποία έκανε μια σχετική ανάρτηση στα social media αναφερόμενη στην Δέσποινα Βανδή.

Μετά το ξέσπασμα της μητέρας του, ο Νίκος Μπάρκουλης απάντησε μέσω twitter εκφράζοντας τον θαυμασμό του προς την Δέσποινα Βανδή.

«Ξεκαθάρισμα: Πίσω από τις κάμερες για να βγει το act ρίχνουμε πολλή δουλειά, πραγματικά προσπαθώ και πέρα από τις δυνάμεις μου και ίσως γι αυτό να ήλπιζα καλύτερη βαθμολογία, είναι απλά όμως ένα παιχνίδι Φιλανθρωπικό. Κακώς το παίρνω κατάκαρδα, ζητώ συγγνώμη γι΄αυτό.

Όσο για τη μητέρα μου, αντέδρασε σαν μάνα, όταν είδε το παιδί της στεναχωρημένο (δικό μου φταίξιμο) και κανείς δεν μπορεί να της πει κάτι που αντέδρασε σαν μάνα. Κάθε γνώμη, κάθε ανθρώπου είναι δεκτή. Είτε λάθος είναι, είτε σωστή. Χωρίς να τοποθετούμαι στο εάν ήταν λάθος ή σωστή.


Τέλος, κυρία Βανδή σας θαυμάζω. Πάντα σας κοιτάω και νιώθω περήφανος με τον εαυτό μου που μπορώ να ανέβω στη σκηνή και να κάνω perform για εσάς. Σας ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία. Καμία βαθμολογία δεν το αλλάζει αυτό. Τιμή μου», έγραψε ο Νίκος Μπάρκουλης.

Η Δέσποινα Βανδή απάντησε κάτω από τα tweets του Νίκου Μπάρκουλη.

«Δεν την παρεξηγώ Νικόλα μου. Εγω αυτό που διακρίνω σε σένα είναι ότι είσαι ένα υπέροχο παιδί, εκεί θα σου έβαζα 10! Και πιστεύω πως σίγουρα στη διαμόρφωση αυτού του χαρακτήρα συνέβαλε και η μητέρα σου. Αυτό θα κρατήσω και μετά το τέλος του παιχνιδιού», έγραψε η Τραγουδίστρια.

Δες τα σχετικά tweets


πηγη: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr