Τηλεθέαση: Τίποτα δεν πάει καλά στον Αντ1 – Κακή και η πρεμιέρα του Αρναούτογλου

Το σίγουρο είναι πως δεν έφερε τα νούμερα που και ο ίδιος περίμενε. Με ποσοστό 11.3% κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος. Πόσο μάλλον ο Αρναούτογλού που πίστευε πώς με τον Οικονομόπουλο- ο οποίος για πρώτη φορά βγήκε τόσο άνετος στο γυαλί, καθόλου ανασφαλής και αληθινός-θα έφτασε τουλάχιστον ένα 17άρι μέσο όρο.

Το γήπεδο όπου και κλήθηκες νε παίξει είναι πολύ δύσκολο με στημένες συνήθειες. Λογικό ήταν να φτάσει μέχρι εκεί.

Δεν ξέρω αν καταφέρει να πάει παραπάνω ή αν ήταν τα καλύτερα νούμερα του. Ξέρω πώς τόσο το «Next Top Model» αλλά και το «Τατουάζ» είναι σε μια πολύ κρίσιμη καμπή τους, με το ενδιαφέρον του κοινού να είναι δεδομένο και ζεστό, ξέρω πώς ο Σκαϊ με το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» έχει χτίσει το δικό του κοινό και ξέρω πώς είναι πολύ δύσκολο να ξεκινάς εν τω μέσω της σεζόν, με τα παγάκια απο την βαθιά κατάψυξή στην οποία σε είχαν μήνες τώρα να θέλουν χρόνο να λιώσουν…

Τα νούμερα του Αρναούτογλου δεν είναι μέτρια. Είναι κακά. Και μπορεί κάποιοι να πούν σήμερα πώς πρίν απο το «2night show» ο Αντ1 είχε μονοψήφια… αλλά το να ξεκινάς και να έχεις τηλεθέαση κάτω απο τον συνολικό μέσο όρο του σταθμού είναι άσχημο… Πολύ άσχημο.

Σε λίγο θα σας έχω και τις συνολικές επιδόσεις των αντιπάλων του Γρηγόρη… για να καταλάβετε τι εννοώ και σε νούμερα…

nassosblog