Τηλεθέαση: Σε κατάσταση ΣΟΚ ο Μένιος Φουρθιώτης Μετά από τα Νούμερα. Η Αναμέτρηση με την Σάσα Σταμάτη τον έχει Τρελάνει.
Www.true.gr

Τηλεθέαση: Σε κατάσταση ΣΟΚ ο Μένιος Φουρθιώτης Μετά από τα Νούμερα. Η Αναμέτρηση με την Σάσα Σταμάτη τον έχει Τρελάνει.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης…
Για δεύτερη μέρα μπήκαν στην τηλεοπτική αρένα η Σάσα Σταμάτη και ο Μένιος Φουρθιώτης, το μεσημέρι της Κυριακής. Αυτή τη φορά, το Ooh la la πήρε μια ανάσα προς τα πάνω, ενώ τα Αποκαλυπτικά δυσκολεύτηκαν με το δυναμικό κοινό.

Οι μετρητές της Nielsen, το μεσημέρι της Κυριακής, κατέγραψαν στο γενικό τηλεθέαση 12,8% για τα Αποκαλυπτικά και 12,7% για το Ooh la la. Τα δύο προγράμματα ισοφάρισαν στο σύνολο του κοινού, ενώ το Σάββατο η εκπομπή του Epsilon είχε προβάδισμα.Στο δυναμικό κοινό τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, καθώς η Σάσα Σταμάτη ανέβασε λίγο το ποσοστό της στο 12,1%, έναντι 9,6% που συγκέντρωσε η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη. Μετά από όλα αυτά και ειδικά με τις αλλαγές του Ε τα πράγματα για τον Μενιο είναι πραγματικά Δύσκολα και ψάχνει γρήγορα απαντήσεις απεναντι στη Σάσα..

Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι χθες υπήρξε και τρίτος αντίπαλος, το Καρναβάλι της Πάτρας, το οποίο κράτησε στην ΕΡΤ1 το 11% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 8,7% στο δυναμικό κοινό.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr