Τηλεοπτική Γροθιά από τον ΣΚΑΪ: Αγαπημένο Ριάλιτι από τα Παλιά, Ξεκινάει Ξανά τον Χειμώνα
Www.true.gr

Τηλεοπτική Γροθιά από τον ΣΚΑΪ: Αγαπημένο Ριάλιτι από τα Παλιά, Ξεκινάει Ξανά τον Χειμώνα

Και δεν είναι το μοναδικό αφού όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώματα και ενός καινούργιου show, του «Masked Singer»,στο οποίο διαγωνίζονται celebrities που είναι όμως… μεταμφιεσμένοι και αν δεν πείσουν το κοινό και τους κριτές τότε χάνουν και… βγαίνουν οι μάσκες! Εκτός όμως από το πετυχημένο σε όσες χώρες έχει προβληθεί show το κανάλι του Φαλήρου εξασφάλισε τα δικαιώματα ενός ριάλιτι που έχει προβληθεί παλαιότερα στη χώρα μας με επιτυχία.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο ΣΚΑΪ θέλει την επόμενη σεζόν να βγάλει στον αέρα το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» που είχε προβληθεί παλαιότερα για δύο σεζόν από τον ALPHA με παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χρηστίδου.
Σε αυτό, όπως φαίνεται κι από τον τίτλο του, διαγωνίζονται αγρότες, όσοι δηλαδή γνωρίζουν καλά από τις αγροτικές δουλειές και ασχολούνται με γεωργία, κτηνοτροφία, μελισσοκομία και όλα τα συναφή αλλά μέσα από τη συμμετοχή τους θέλουν να βρουν τη σύντροφο για να ζήσουν μαζί στην ύπαιθρο, κοντά στη φύση! Το ριάλιτι συνεχίζεται και προβάλλεται σε πολλές χώρες σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις κάτι που συνέβαλε στο να το εντάξει ο ΣΚΑΪ στα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η εταιρεία παραγωγής έχει πιάσει ήδη δουλειά και επιθυμία του ΣΚΑΪ είναι ο «Αγρότης» τους να βγει στον αέρα στην αρχή της επόμενης χρονιάς.

[Newsit]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr