Η τηλεοπτική Δεβόρα μας δείχνει τον αδερφό της και η ομοιότητά τους είναι απίστευτη

Αν υπάρχει ένας ρόλος που θα μπορούσαμε με άνεση να ξεχωρίσουμε στην ελληνική τηλεόραση, και που θα θέλαμε να κάνουμε έστω και για πλάκα, αυτός είναι ο ρόλος της Δεβόρας, από το Εκείνες κι Εγώ. Ο Ζάχος Δόγκανος (aka Γιάννης Μπέζος) είχε πολλές γυναίκες στη ζωή του, όμως μόνο την αγαπημένη του Δεβόρα δεν άλλαζε.

Τι να πρωτοθυμηθείς από τις ατάκες της; Το στρατανιώτης (aka στρατιώτης); Το σταπίτσιο (aka παστίτσιο) ή το ζητωκράξτε; Όλες οι λέξεις που ήθελε ή προσπαθούσε να πει, ήταν μια και μία και οκ, δεν ξέρουμε ποια να ξεχωρίσουμε. Η Νίκη Σερέτη, σημαδεύτηκε από τον ρόλο της, και πλέον έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της.

Και αν έχεις καιρό να τη δεις, και δεν θυμάσαι ή δεν ξέρεις πως μπορεί να είναι σήμερα, τότε μπορείς να μπεις στο Instagram account της και να τη δεις. Και αν δεν θες να το κάνεις όλο αυτό, τότε δες τις φωτογραφίες με τον αδερφό της, τις οποίες ανέβασε η ίδια πριν από περίπου ένα εικοσιτετράωρο.

https://youtu.be/ZvSJCkgxI6E

Οι φωτογραφίες τους αυτές είναι 19 ετών πια, αφού τραβήχτηκαν το 2000, όπως λέει και στα hashtags της η ηθοποιός, και χωρίς καμία υπερβολή, η ομοιότητά μεταξύ τους είναι απίστευτη. Οι δυο τους μοιάζουν πάρα πολύ, ωστόσο σχεδόν δεν αναγνωρίσαμε πως η καλλονή της φωτογραφίας είναι η αγαπημένη μας Δεβόρα.

πηγη: queen.gr