Σοκαριστικές Πραγματικές Ασθένειες που αλλοιώνουν κάθε ανθρώπινο χαρακτηριστικό. Η 3η πραγματικά μας "πάγωσε" ολους!
Www.true.gr

Σοκαριστικές Πραγματικές Ασθένειες που αλλοιώνουν κάθε ανθρώπινο χαρακτηριστικό. Η 3η πραγματικά μας «πάγωσε» ολους!

Πρέπει να σας προειδοποιήσουμε για το περιεχόμενο αυτού του άρθρου, καθώς ορισμένες από τις ασθένειες είναι πραγματικά τρομερές.

Εκ μέρους μας, ευχόμαστε το καλύτερο για τα άτομα που έχουν προσβληθεί από αυτές τις ασθένειες.

1. Elephantiasis – Ελεφαντίαση
Αυτό το είναι ένας συνδυασμός ποικίλων ασθενειών που αναγκάζει τα μέρη του σώματος να διογκωθούν σε ανώμαλα μεγέθη. Αρκετά αίτια αυτής της κατάστασης είναι: παρασιτικά σκουλήκια, χρόνια λεμφαγγίτιδα, ανοσοποιητική δυσλειτουργία που επηρεάζει τα λεμφικά αγγεία και γενετική διαταραχή.

2. Hypertrichosis -Σύνδρομο Λυκανθρώπου
Αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι τόσο γενετική όσο και αποκτηθείσα. Είναι εξαιρετικά σπάνιο, με περίπου 50 περιπτώσεις τεκμηριωμένες από τον μεσαίωνα. Ο επίκτητος παράγοντας προκαλείται από την εξωτερική εφαρμογή των φαρμάκων, τα πιο συνηθισμένα είναι η τοπική μινοξιδίλη. Ο αποκτηθείς παράγοντας μπορεί να επανέλθει όταν διακοπεί η εξωτερική εφαρμογή.


3. Porphyria -Σύνδρομο βρυκόλακα

Η πορφυρία είναι ένας συνδυασμός διαταραχών που συναντώνται. Η αιτία είναι η συσσώρευση μιας χημικής ουσίας γνωστής ως πορφυρίνη.

Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν παράλυση, διανοητικές αλλαγές, κόκκινα ούρα, ευαισθησία στο ηλιακό φως, ευαίσθητο δέρμα και φαγούρα.

4. Μicrocephaly -Μικροκεφαλία.

Αυτή είναι μια νευροαναπτυξιακή διαταραχή. Προέρχεται από μια ποικιλία διαφορετικών συνθηκών και η ασθένεια έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της διάρκειας ζωής.

5. Fibrodysplasia Ossificans Progressiva – Σύνδρομο άγαλματος

Η κατάσταση αυτή υποδηλώνεται από τους μύες και τους συνδετικούς ιστούς που σταδιακά μετατρέπονται σε οστό. Δεν υπάρχει γνωστή θεραπεία για αυτή την ασθένεια.

6. Cotard delusion – Σύνδρομο Ζόμπι
Αυτή η ασθένεια είναι μια ψυχική ασθένεια οπου αυτοί που επηρεάζονται πιστεύουν ότι είναι νεκροί.
Το άτομο μπορεί επίσης να πείσει ότι είναι αθάνατο. Η θεραπεία περιλαμβάνει τη χρήση αντι-ψύχωτικων, αντι-κατάθλιπτικων και σταθεροποιητών διάθεσης.


7. Progeria – «Σύνδρομο επιταχυνόμενης γήρανσης»
Αυτή η ασθένεια είναι εξαιρετικά σπάνια και είναι μια γενετική διαταραχή. Η Progeria θεωρείται γενετική μετάλλαξη.
8. Epidermodysplasia verruciformis – «Ασθένεια των δέντρων»
Το αποτέλεσμα αυτής της ασθένειας είναι μια ανεξέλεγκτη ανάπτυξη μαλακών κηλίδων που μοιάζουν με φλοιό δέντρου και προκαλείται από μόλυνση από HPV.

 

Article Source: dailyedition.press

Credit: galacticbuzz.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr