Όλη η Αλήθεια για τα Ζώδια. Αυτά είναι τα Μεγάλα Πλεονεκτήματα που έχει το κάθε ένα και το κάνει Μοναδικό.
Www.true.gr

Όλη η Αλήθεια για τα Ζώδια. Αυτά είναι τα Μεγάλα Πλεονεκτήματα που έχει το κάθε ένα και το κάνει Μοναδικό.

Σύμφωνα με τα ζώδια, όλοι επηρεαζόμαστε από την κίνηση των πλανητών και του ήλιου. Κάθε ένα ζώδιο αντιπροσωπεύει μοναδικά χαρακτηριστικά και έτσι δείχνει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα κάποιου.

1. Κριός

Γνωστός για την δύναμη, την φιλοδοξία, την αυτοπεποίθηση και το χάρισμα να φέρνει τις υποχρεώσεις του εις πέρας. Είναι περιπετειώδης και γεννημένος ηγέτης.

2. Ταύρος

Παρόλο που είναι υλιστής, είναι αισθησιακός και εκτιμάει τα κομψά πράγματα. Είναι προσγειωμένος, πρακτικός, μεθοδικός και έχει πολύ καλό γούστο. Είναι συνήθως ευγενικός, δουλευταράς, πιστός και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους άλλους.

3. Δίδυμος

Είναι γνωστός για την νοημοσύνη και την δημιουργικότητά του. Του αρέσει να μιλάει και να σκέφτεται. Συχνά έχει πολλά ερωτικά ενδιαφέροντα μαζί. Οπότε, δώστε του χώρο να αναπνεύει ή θα τον χάσετε.

4. Καρκίνος

Είναι πολύ προστατευτικός και γνωστός για την συμπόνια που δείχνει στους άλλους.5. Λέων

Είναι μεγαλόψυχος, καλόκαρδος, χαρισματικός και του αρέσουν οι μεγάλες χειρονομίες. Του αρέσουν τα πάρτυ και να είναι το κέντρο της προσοχής. Είναι το πιο δραματικό ζώδιο αλλά έχει πολύ καλές ηγετικές ικανότητες.

6. Παρθένος

Συμβολίζει την συναισθηματική δύναμη και βγάζει στους άλλους τον καλύτερό τους εαυτό. Ξέρει να λύνει προβλήματα και να βάζει σε τάξη το χάος.

7. Ζυγός

Συμβολίζει την δικαιοσύνη και την ισορροπία. Είναι γοητευτικός, διανοούμενος, χαρισματικός.

8. Σκορπιός

Συμβολίζει το κουράγιο, την δύναμη, την δημιουργικότητα και τον αισθησιασμό. Είναι πολύ καλός εραστής με έντονη προσωπικότητα. Είναι το πιο μυστηριώδες ζώδιο από όλα.9. Τοξότης

Είναι γνωστός για το χιούμορ του, λατρεύει την περιπέτεια, είναι ελεύθερο πνεύμα και πολύ καλή παρέα.

10. Αιγόκερως

Η αντοχή του είναι η πιο ελκυστική του ιδιότητα. Είναι άτομο εμπιστοσύνης. Είναι προσγειωμένος, υπεύθυνος και πιστός.

11. Υδροχόος

Δεν νοιάζεται καθόλου για τους κανόνες. Η δημιουργικότητα και η κλίση του για την συνομιλία είναι το σήμα κατατεθέν του. Ντροπαλός και ήρεμος αλλά εκκεντρικός, ομιλητικός και ριψοκίνδυνος.

12. Ιχθύς

Δυσκολεύεται να πάρει μία απόφαση και να την τηρήσει. Πολύ ρομαντικός, ο ιχθύς εμπνέει και είναι ανοιχτός σε φαντασιώσεις. Είναι ευέλικτος, επιεικής, αλτρουιστής και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους άλλους.

Credit: wittyfeed.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr